15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

VIDEO! Momente de GROAZĂ pentru Kate Middleton! Este îngrozitor ce i s-a întâmplat copilului ei

0 Comments

Kate Middleton a trecut ptin momente dificile după ce a văzut cum fiul ei, Prințul George, a căzut. Soția Prințului William și-a făcut griji pentru copilul ei, așa cum s-ar întâmpla în cazul oricărei mame.

Kate Middleton a trecut prin clipe grele când a văzut că fiul ei a căzut

Prințul George se juca împreună cu verișoara lui, Savannah Phillips. Copiii s-au jucat pe parcursul unui eveniment. În timp ce se jucau, după ce l-a tachinat, verișoara lui l-a împins pe Prințul George de pe un dâmb cu iarbă. Prințul a alunecat și a scăpat din mână o hârtie.

Din fericire, deznodământul evenimentului a fost unul fericit. Nu s-a întâmplat nimic grav. Însă, ca orice mamă, Kate Middleton și-a făcut griji pentru fiul său. A mers imediat la el pentru a se asigura că este bine.

Acesta nu este primul incident în care sunt impicați Prințul George și verișoara lui, Savannah Phillips. Sâmbătă, fetița a încălcat protocolul. Când toți se aflau pe balcon, în timpul salutului, Savannah Phillips i-a pus mâna la gură Prințului George.

Mai jos vei găsi și un material video legat de acest incident prezentat mai sus.

CITEȘTE ȘI: S-au CERTAT în public la nici o lună de la nuntă! Ce vorbe GRELE și-au aruncat Meghan Markle și prințul Harry?

CITEȘTE ȘI: Au citit pe buzele ducesei și au aflat ce i-a șoptit fetiței sale. APOI, au aflat și ce și-au spus MEGHAN și HARRY la ZIUA REGINEI

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Vești de la familia regală. Este vorba despre Kate Middleton! Anunțul făcut la scurt timp de la naștere

Kate Middleton a devenit recent mamă pentru a treia oară. Ducesa a dat naștere acum unui băiețel, prințul Louis de Cambridge. Kate a fost în centrul atenției la Trooping The Colour, festivitatea în timpul căreia a fost celebrată ziua de naștere a Reginei Elisabeta. După eveniment, Kate Middleton a decis să ia o pauză de la aparițiile publice. Își dorește să facă asta cel puțin până în toamnă. Astfel se poate ocupa de creșterea copiilor săi.

Kate Middleton a decis să se retragă pentru o perioadă din viața publică
În luna aprilie, Kate Middleton a devenit mamă din nou. Are trei copii. În acest an l-a adus pe lume pe prințul Louis. La scurt timp de la nașterea băiețelului, a avut loc nunta prințului Harry cu Meghan Markle. De asemenea, recent a avut loc și Trooping The Colour, festivitatea de celebrare a zilei de naștere a reginei. Ducesa a participat la ambele evenimente. De aceea nu și-a putut lua concediul de maternitate, pe care l-a tot amânat.

Acum, Kate a luat decizia de a nu mai avea apriții publice cel puțin până la toamnă. Vrea să își dedice timpul creșterii celor trei copii.

”Kate se va rezuma la îndatoririle regale, după ce a decis să-și prelungească concediul de maternitate luat după nașterea Prințului Louis până, cel mai probabil, în toamna acestui an”, a fost dezvăluirea făcută de expertul regal, Richard Fitzwilliams, conform express.co.uk, scrie verdict.ro.

Duncan Larcombe, biograful regal, a dezvăluit că acesta este un obicei pe care îl respectă toate femeile din Familia Regală. ”Este o tradiție pentru proaspetele mămici din familia Regală să-și ia o pauză de șase luni de la angajamentele oficiale”, mai apare în sursa menționată enterior. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply