15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

Victor Slav, primele declarații despre noua iubită: „Când te îndrăgostești…”

0 Comments

Victor Slav s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, iar aceasta și-a regăsit fericirea în brațele lui Tristan Tate.

Despărțirea dintre Bianca și Victor a luat pe toată lumea pe nepregătite, mai ales că cei doi păreau să fie foarte fericiți împreună și aveau și o fetiță.

S-au făcut multe speculații cu privire la Victor după ce relația sa cu Bianca s-a încheiat. El a vorbit despre cum ar trebui să fie femeia ideală pentru el, dând câteva detalii despre cum ar putea fi noua sa iubită.

Pentru mine femeia ideala nu trebuie sa aiba neaparat 1,80 si o silueta de model. Cand te indragostesti te uiti la alte aspecte. Mie imi plac mult femeile inteligente, haioase, energice si, daca se poate, putin „nebune”. Daca ii plac si activitatile outdoor, ma declar impresionat„, a declarat cel mai sexy burlac din România.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Neînțelegerile din ultimul timp i-au determinat să o ia pe drumuri separate, cu promisiunea că vor rămâne prieteni în primul rând, de dragul micuței Sofia.

Ce spune Andreea Mantea despre așa-zisa relație dintre ea și Victor Slav

După despărțirea de Bianca Drăgușanu, au început să se facă foarte multe speculații privind viitorul lui Victor Slav.

Imediat au început să circule zvonuri despre o posibilă relație între cei doi prezentatori de la WOWbiz.

După ce în presa tabloidă zvonurile s-au înmulțit, Andreea Mantea a explicat care este situația cu ea și Victor Slav.

Citește și: Li s-a aflat SECRETUL! ADEVĂRATUL motiv pentru care Bianca și Victor nu mai sunt împreună! Nu te așteptai la asta

„Între mine și Victor Slav nu există nicio altă legatură în afară de cea profesională! Nu am avut, nu avem și nici nu o să avem o relație, pentru că nu este cazul!

Suntem colegi de platou, la o minunată emisiune, unde facem o treabă foarte buna împreună! Doar atât!”, a explicat Andreea Mantea pentru WOWbiz.ro.

Astfel, atât prezentatoarea TV, cât și Victor Slav sunt singuri și își dedică timpul liber copiilor lor, pe care îi au din relații anterioare.

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply