15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

Victoria Beckham și David Beckham divorțează? Care este adevărul?

Victoria Beckham și David Beckham divorțează? Care este adevărul?
0 Comments

Victoria Beckham și David Beckham divorțează? După ce au apărut în presă zvonuri legate de sfârșitul relației celor doi, s-a aflat adevărul. Victoria l-a sunat imediat pe soțul ei după ce au apărut zvonurile. Nimeni nu știe cine a lansat vestea, însă cele două vedete au lămurit situația.

Victoria Beckham și David Beckham divorțează? Vedetele au spus adevărul

Reperezentanții cuplului au negat orice scandal. Mai mult decât atât, se pare că Victoria l-a sunat pe soțul ei imediat ce a aflat ce se spune despre căsnicia lor.

Conform purtătorilor de cuvânt al cuplului, Vicotia și David Beckham s-au amuzat copios pe seama zvonurilor legate de divorț. După ce a aflat ce se spune despre ei, Victoria Beckam l-a sunat imediat pe soțul ei și l-a întrebat dacă divorțează de ea. Celebrul cuplu s-a amuzat copios pe seama lucrurilor care se spun despre ei.

Acum, David Beckham se află în Miami. Acolo onorează un contract de publicitate. Însă, deși nu este aproape de familie, vorbește des cu cei dragi.

Când au aflat zvonurile, fanii au intrat în panică. Nimeni nu știa care este adevărul.

CITEȘTE ȘI: A NĂSCUT! Bucurie mare în lumea vedetelor din România

CITEȘTE ȘI: Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume, a făcut anunțul despre fiica sa: ”Eliza este foarte…”

„Victoria a fost surprinsă de situație, dar i s-a părut că e o chestie amuzantă. Cei doi s-au distrat copios pe seama zvonurilor deoarece e o situație ridicolă. Victoria și David sunt uimiți de cât de mulți oameni au crezut asta.

Sunt uimiți de amploarea pe care zvonurile au luat-o în toată presa. Au vorbit despre situație și au râs la greu! Nu au nici cea mai vagă idee de unde a pornit toată discuția despre divorț. E un mister”, a spus un prieten de-al cuplului, citat de Mail on Sunday, potrivit ciao.

Cu toate acestea, zvonurile încă circulă. Se spune că David Beckham ar fi fost infidel. Ar fi înșelat-o pe soția lui cu o profesoară de-a fiicei lor, Harper. În urma relației, femeia ar fi rămas însărcinată.

Sursă foto: hepta.ro

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply