15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

Sfatul săptămânii pentru zodia ta: 2 ZODII primesc vești care le MARCHEAZĂ existența

0 Comments

Comunicarea cu străinătatea devine mai fluentă, mai coerentă, plină de certitudini pentru nativii care au rudele și prietenii acolo. Citește sfatul săptămânii pentru zodia ta.

Sfatul săptămânii 16 – 22 iulie 2018

BERBEC: Cheltuielile se fac cu cap în această perioadă. Nu te aventura în proiecte financiare despre care nu ai mare habar. Zile favorabile: miercuri și sâmbătă.

TAUR: Te ferești să vezi adevărul situației de la locul de muncă, una de criză care dăinuie de ceva vreme. Săptămâna asta e timpul să pui punctul pe i. Zile bune: joi și duminică.

GEMENI: Nu te uita în trecut. Încearcă să schimbi prezentul cu resursele de care dispui acum. Zile bune: miercuri și sâmbătă.

RAC: Rău cu rău, dar mai rău fără rău, nu-i așa? Este timpul să faci niște schimbări pe plan sentimental. Zile bune: vineri și sâmbătă.

LEU: Primești niște vești de peste mări și țări, vești de care depinde viitorul tău financiar. Zile bune: miercuri și joi.

CITESTE SI: Previziuni karmice 16 – 22 iulie 2018. Lecții de viață pentru zodii

Horoscop săptămânal 16 – 22 iulie 2018 Integral

FECIOARĂ: Diplomația poate salva criza emoțională în care te-ai afundat de la o vreme. Este momentul să fii ca un mic șerpișor. Zile bune: miercuri, vineri și sâmbătă.

BALANȚĂ: Trebuie să te duci departe pentru a afla un adevăr de care depinde situația ta profesională. Primești o ofertă de nerefuzat. Zile bune: marți și joi.

SCORPION: Nimic nu se compară cu visul unei nopți de vară! Caută o destinație și trăiește vacanța așa cum meriți. Zile bune: miercuri și vineri.

SĂGETĂTOR: Rupe-te de discuțiile în contradictoriu din familie și analizează cu maximă atenție tot ce se petrece în jurul tău. Fii obiectiv. Zile bune: marți și vineri.

CAPRICORN: Nu uita că dacă faci o promisiune trebuie să o duci la bun sfârșit. Acea promisiune ține de data asta de o informație care vine din afara țării. Zile bune: sâmbătă și duminică.

VĂRSĂTOR: Visul tău suprem este pe cale să devină realitatea săptămâna asta. Mai ai puțin din luptă! Zile bune: vineri și duminică.

PEȘTI: Știi foarte bine ce trebuie să faci pentru a le închide gura cârcotașilor. Acționează acum! Zile bune: miercuri și vineri.

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply