15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

Vești de la familia regală. Este vorba despre Kate Middleton! Anunțul făcut la scurt timp de la naștere

Vești de la familia regală. Este vorba despre Kate Middleton! Anunțul făcut la scurt timp de la naștere
0 Comments

Kate Middleton a devenit recent mamă pentru a treia oară. Ducesa a dat naștere acum unui băiețel, prințul Louis de Cambridge. Kate a fost în centrul atenției la Trooping The Colour, festivitatea în timpul căreia a fost celebrată ziua de naștere a Reginei Elisabeta. După eveniment, Kate Middleton a decis să ia o pauză de la aparițiile publice. Își dorește să facă asta cel puțin până în toamnă. Astfel se poate ocupa de creșterea copiilor săi.

Kate Middleton a decis să se retragă pentru o perioadă din viața publică

În luna aprilie, Kate Middleton a devenit mamă din nou. Are trei copii. În acest an l-a adus pe lume pe prințul Louis. La scurt timp de la nașterea băiețelului, a avut loc nunta prințului Harry cu Meghan Markle. De asemenea, recent a avut loc și Trooping The Colour, festivitatea de celebrare a zilei de naștere a reginei. Ducesa a participat la ambele evenimente. De aceea nu și-a putut lua concediul de maternitate, pe care l-a tot amânat.

Acum, Kate a luat decizia de a nu mai avea apriții publice cel puțin până la toamnă. Vrea să își dedice timpul creșterii celor trei copii.

”Kate se va rezuma la îndatoririle regale, după ce a decis să-și prelungească concediul de maternitate luat după nașterea Prințului Louis până, cel mai probabil, în toamna acestui an”, a fost dezvăluirea făcută de expertul regal, Richard Fitzwilliams, conform express.co.uk, scrie verdict.ro.

Duncan Larcombe, biograful regal, a dezvăluit că acesta este un obicei pe care îl respectă toate femeile din Familia Regală. ”Este o tradiție pentru proaspetele mămici din familia Regală să-și ia o pauză de șase luni de la angajamentele oficiale”, mai apare în sursa menționată enterior.

CITEȘTE ȘI: Kate Middleton a facut dezvaluiri despre personalitatea fetitei sale Charlotte

CITEȘTE ȘI: Bucurie la CASA REGALĂ: Este însărcinată!

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Au citit pe buzele ducesei și au aflat ce i-a șoptit fetiței sale. APOI, au aflat și ce și-au spus MEGHAN și HARRY la ZIUA REGINEI

A fost mare petrecere de Ziua Rehinei weekendul trecut. Unul dintre cele mai comentate momente de la acest eveniment fastuos a fost cel în care Kate Middleton s-a aplecat la urechea Prințesei Charlotte și i-a spus ceva.

Toată lumea a fost curioasă să afle ce i-a zis Kate. „Ce priveliște!”, i-ar fi zis Kate fiicei sale. Micuța părea destul de supărată pentru că și-a scăpat cărticica, iar mama ei a ajutat-o imediat să o ridice.

Cititorul pe buze care a analizat momentul de pe balconul regal a observat și ce a spus William. Acesta era extrem de încântat când au apărut elicopterele care au survolat locul: „Oh, elicoptere!”.

Și Harry și Meghan au purtat discuții. Cei doi se încurajau reciproc. Meghan era vizibil emoționată, mai ales că era primul eveniment de o asemenea anvergură la care participa după nunta ei.

Regina Elisabeta își serbează ziua de două ori
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii este un izvor nesecat de informatii, de aventuri, de intamplari interesante.

A fost protagonista mai multor aparitii controversate de-a lungul timpului, iar figura ei continua sa impuna respect, cu toate ca latura ei conservatoare nu e imbratisata de toti britanicii. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Sursă foto: hepta

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply