15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

Trucuri simple pentru a pregăti cele mai bune paste

0 Comments

Pentru a pregăti cele mai bune paste, trebuie să respecți câteva reguli simple și eficiente. Iată care sunt acestea și ce trebuie să faci.

Trucuri simple pentru a pregăti cele mai bune paste

Sunt mulți cei care cred că pentru a pregăti cele mai bune paste, este necesar să pui puțin ulei în apa în care fierb. Însă, este un obicei greșit, la care trebuie să renunți. Pastele adevărate nu au nevoie de ulei pentru a fierbe. Asta pentru că vor deveni uleioase și nu vor mai avea un gust bun. Nu mai pot lua aromele din sosul pe care îl pregătești. Deci, dacă și tu pui ulei în apa în care fierb pastele, încearcă să nu mai faci acest lucru.
Ai grijă la cantitatea de apă folosită! Trebuie să respecți anuite cantități când fierbi pastele. Spre exemplu, italienii folosesc un litru de apă pentru 100 de grame de paste. Astfel, nu există riscul ca acestea să se lipească.
Și sarea este foarte importantă. Aceasta se va pune în apă după ce va începe să fiarbă. Nu se daugă înainte, în apa rece, deoarece timpul de fierbere va fi mai mare. Când apa începe să fiarbă, poți adăuga 7 grame de sare pentru fiecare litru de apă.
CITEȘTE ȘI: Cum se prepară pastele. Secretul din bucătăriile restaurantelor
CITEȘTE ȘI: Greșeala pe care o facem cu toții. Cum se prepară corect SALATA DE VINETE
Nu uita de timpul de fierbere! Pe pachet este menționat timpul de fierbere pentru paste. Acesta variază în funcție de grosimea pastelor. Se pun în apa care fierbe și se lasă timp de 6 minute sau 8 minute. Cel mai bine este să verifici ambalajul pentru a te asigura că respecți instrucțiunile, iar la final vei obține cele mai bune paste.
Cum se prepară sosul perfect pentru paste? Este indicat să folosești ulei de măsline. De asemenea, cratița nu trebuie să fie foarte încinsă. Dacă vrei ca sosul să fie cremos, atunci poți adăuga și puțin unt. Este important să pui pastele în sos, nu invers.

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply