15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

Totul se schimbă pentru aceste zodii! Citește SFATUL ZILEI

0 Comments

Citește sfatul zilei de 9 iunie 2018 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 9 iunie 2018 pentru fiecare zodie

BERBEC: Primești vești bune care te motivează din toate punctele de vedere. Ai parte de evenimente plăcute azi. Ești extrem de bucuros să vezi cum lucrurile se așază pas cu pas pentru tine. Numărul norocos al zilei: 5.

TAUR: Ascultă-ți copilul interior. Lasă-te dus de valul acesta al fericirii și zâmbește. Numărul norocos al zilei: 4.

GEMENI: Vestea cea bună poate să apară chiar azi. Ești motivat din toate părțile și ai numai de câștigat dacă nu te pripești în luarea deciziilor. Numărul norocos al zilei: 6.

RAC: Prezența ta face bine unei persoane din cercul tău de prieteni. Ajută cu sfaturile tale. Ai o experiență de viață de povestit și viitorilor nepoți. Numărul norocos al zilei: 3.

LEU: Ai ajuns la finalul unui proiect important. E timpul să culegi roadele muncii tale. Numărul norocos al zilei: 2.

FECIOARĂ: Discuțiile cu tentă negativă nu au ce căuta în viața ta. Ai parte de multe schimbări importante în viață. Azi începi să trăiești cu adevărat. Numărul norocos al zilei: 1.

BALANȚĂ: Urmează-ți strategia cu fidelitate, cu aceeași doză de interes. Nu te lăsa călcat în picioare de nimeni și de nimic. Numărul norocos al zilei: 10.

SCORPION: Numeri banii și te bucuri să vezi că ai început să știi să economisești. Fă tot ce poți pentru a investi în ceva de durată. Numărul norocos al zilei: 13.

SĂGETĂTOR: Nu pune la sufletul tonul ridicat cu care ți se adresează anumite persoane din familie. Numărul norocos al zilei: 9.

CITESTE SI: Cifra zilei de 9 iunie 2018. Maleficul 8 schimbă regulile jocului

Top 4 zodii care vor avea o vară grea

CAPRICORN: Nu te juca mult cu resursele financiare de care dispui. E bine să dai dovadă și tu de puțină maturitate din acest punct de vedere. Numărul norocos al zilei: 11.

VĂRSĂTOR: Cântărești situația în care ești din punct de vedere emoțional din toate unghiurile. E indicat să iei o decizie azi. Numărul norocos al zilei: 10.

PEȘTI: Trebuie să treci de toate obstacolele, să duci mai departe proiectele tale. Numărul norocos al zilei: 22.

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply