15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

Mesaj cumplit de la tatăl Mădălinei Manole. Este vorba despre nepotul său: „După opt ani…”

0 Comments

Au trecut deja 8 ani de când Mădălina Manole nu mai e. Dispariția ei a provocat multă durere în sufletele românilor, dar mai ales în rândul celor apropiați cântăreței.

Tatăl vedetei este convins că Petru Mircea a contribuit din plin la tragedia care l-a afectat atât de tare. Acesta a dezvăluit recent că nu și-a mai văzut nepotul și nu înțelege de ce Petru evită să dea ochii cu el.

„Nu merită copilul după opt ani de zile să vină să își vadă mama aici? Nu are curaj să-i spună? Nu merită să își vadă bunicul? Că pe bunica a terminat-o, e dincolo în mormânt. De ce nu îl întrebați de ce nu îl lasă pe copil să vină?

Unde este, că mă așteptam să vină aici, să ne împăcăm. Eu cu copilul nu am nimic. De cine îi de frică? Îi e frică de ceea ce a făcut! Pentru că sunt niște legi foarte clare, nimeni nu se își ia viața de fericire…”.

Florin Condurățeanu, despre Mădălina Manole

Gazetarul cunoscut pentru replica „Vă pup pe suflet” a scris despre relația dintre regretata cântăreață și Șerban Georgescu.

„“Jurnalul” a lansat tot felul de iniţiative gazetăreşti în premieră, a inventat tot el ediţiile de colecţie. Era 1995 şi prima ediţie de colecţie a fost cu Mădălina Manole, “Jurnalul Mădălinei Manole”.

CITESTE SI: Cea mai emotionanta scrisoare pentru Madalina Manole

Coincidenţă sau nu? Uite ce spune Mihai Voropchievici despre Mădălina Manole şi Laura Stoica

Fata cu Părul de Foc era foarte iubită de români, devenise preferata liceenilor, bunicilor, studenţilor, părinţilor de copii, aşa că “Jurnalul Mădălinei “ a fost editat în trei tiraje, devenise cartea de căpătăi a miilor de cluburi “fani Mădălina”.

”Fată dragă, nu fii tristă” mi-a destăinuit că eu am reuşit s-o citesc cel mai bine sufleteşte. În ediţia de colecţie am început descriind camera Mădălinei, pe noptieră cu romanul “La Medeleni”, cu ursuleţi de pluş, cu albume cu poze romantice ale fetei devenită mare star.

Când am fost alături de Mădălina la Apaca să-şi comande nişte sacouri, s-a întrerupt fabricaţia, mii de muncitoare au coborât în curte să vorbească cu Fata cu Părul de Foc.

Compozitorul Şerban Georgescu, primul soţ o observase pe frumoasa Mădălina aşteptând autobuzul spre aeroportul Otopeni, unde era dirijoare de trafic.

S-a amorezat şi a pândit-o în fiecare dimineaţă la coadă la lapte, a reuşit să înfiripe idila ce a dus la căsătorie şi la lansarea unor splendide şlagăre compuse de Şerban şi cântate cu suflet de Mădălina”, a scris Condurățeanu în cotidianul „Jurnalul Național”.

Despre dispariția Mădălinei Manole și viața ei s-au scris mii de rânduri, s-au scos și cărți, biografii autorizate sau mai puțin autorizate. Nimeni nu va ști adevărul despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat.

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply