15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

ȘTIREA MOMENTULUI în ROMÂNIA: Și-a dat DEMISIA!

0 Comments

Este știrea acestui moment. Consilierul prezidențial pe probleme juridice Simina Tănăsescu și-a dat demisia din funcție după o întâlnire cu judecătorul CCR Petre Lăzăroiu care a ridicat numeroase semne de întrebare.

„În ultimele zile, în spaţiul public au apărut speculaţii cu privire la eventuale presiuni exercitate asupra unui judecător al Curţii Constituţionale, ca urmare a unei discuţii purtate de doamna Elena-Simina Tănăsescu cu domnul Petre Lăzăroiu.

Administraţia Prezidenţială reiterează că nu au existat niciun fel de presiuni şi sunt complet neadevărate acuzaţiile aduse în acest sens.

Având însă în vedere că este inadmisibil ca la nivelul opiniei publice să planeze orice suspiciune că ar fi fost posibilă o încercare de imixtiune în activitatea Curţii Constituţionale, pentru a nu prejudicia instituţia Preşedintelui României, doamna Elena-Simina Tănăsescu a înaintat astăzi, 20 iunie a.c., preşedintelui Klaus Iohannis demisia din funcţia de consilier prezidenţial”, se precizează într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

CITESTE SI: MARELE SECRET AL LUI IOHANNIS a ieșit la iveală! Ce a făcut președintele timp de 30 de ani, pe când stătea în Sibiu. Cu toții știm că a fost profesor, dar…

Război al declarațiilor între Cotroceni și CCR

„Ce am spus eu este că mi-am pus întrebări și am încercat să mă gândesc ce se află în spatele acestei întâlniri. (…) Este prima oară când dna Simina Tănăsescu mă sună la telefon și îmi cere o întâlnire.

Deci, m-am dus la această întâlnire curios, mai ales că mi-a zis că are o sarcină ingrată. Ce a declarat președintele confirmă că există o plângere a unei asociații, la Cotroceni, dar nu s-a gândit să emită un decret. (…)

Păi dacă le punem cap la cap și ne mai amintim și declarațiile lui Daniel, care a spus că nu i-a cerut președintelui așa ceva, atunci gândiți dvs cam despre ce este vorba. Dacă președintele a spus că are o plângere și trebuia să mi fie adus la cunoștință, nu mai am nicio îndoială.

Să-mi fie cu iertare, nu fac politică și nici nu intru în jocuri politice. Eu am sesizat pericolul care este pentru CCR.

Pentru că dacă președintele are o astfel de plângere, trebuia să iasă public să spună că nu se ocupă de o asemenea temă și nu i-a dat mandat dnei Tănăsescu să discute cu dl judecător această chestiune.

Eu nu știu dacă i-a trasat, dar din ce a spus dânsul recunoaște că știe și că are o plângere la Cotroceni pe această temă”, a spus Lăzăroiu, într-0 intervenție telefonică, la Antena3

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply