15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

Știrea ANULUI în lumea mondenă! Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit?! Anunțul Iuliei: „Cea mai mare greșeală….

0 Comments

Ziarele din India susțin că Salman Khan și Iulia Vântur s-au despărțit după o relație de lungă durată. Deși cei doi nu și-au confirmat niciodată oficial relația, Iulia a publicat un mesaj pe Instagram, prin care lăsat să se înțeleagă că povestea lor de dragoste s-a terminat, însă la scurt timp a șters postarea. 

Salman Khan a fost de-a lungul timpului cu multe femei frumoase de la Bollywood, însă cu Iulia se pare că a avut o relație specială. Cei doi s-au afișat de mai multe ori în public împreună, iar românca părea să se simtă foarte confortabil în preajma lui și a familiei sale. Însă, în ultima vreme Iulia și Khan nu au mai fost văzuți împreună, relatează libertateapentrufemei.ro.

„Poate cea mai mare greșeală pe care am făcut-o în trecut a fost faptul că am crezut că iubirea însemna să găsești persoana potrivită pentru tine. Nu căuta persoana cu care vrei să-ți petreci viața. Trebuie să devii persoana cu care vrei să-ți petreci viața”, a scris Iulia. Însă, ulterior a șters postarea, care a strâns numeroase comentarii de la internauți din India.

Până acum, nu este nicio confirmare oficială că cei doi s-au despărțit, însă este de așteptat ca unul dintre ei să clarifice problema.

În 2016, Iulia a dezvăluit care este relația cu Salman

„Cum am mai spus, suntem foarte buni prieteni. Mai mult de atât, ce vă pot spune? Am foarte mult respect pentru el. Datorită lui am cunoscut India! Și eu iubesc India. Mi-am dorit să vin aici de cât eram mică și citeam povești fascinante despre această țară.

Iar la momentul potrivit am ajuns aici. Și de la primul pas m-am simțit acasă. Energia acestui loc este atât de bună și de primitoare. Vă spun cinstit, am plâns când am plecat din India. Am plâns pentru că nu am vrut să părăsesc această țară. Dar viața m-a făcut să mă întorc din nou aici.

Și sunt foarte fericită pentru asta. Au existat zvonuri cum că nu mi-ar plăcea India sau cultura de aici, dar vă spun că nu sunt adevărate. Iubesc acest loc, iubesc oamenii și le sunt recunoscătoare tuturor celor pe care i-am cunoscut aici”, a spus Iulia Vântur.

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply