15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

Îți mai amintești de Sorina Guță? Ce mai face acum fosta iubită a lui Nicolae Guță, este de nerecunoscut. Cu ce se ocupă acum

0 Comments

A cunoscut succesul alături de Nicolae Guță, însă după câțiva ani, drumurile lor s-au despărțit. Cu toate acestea, Sorina Guță a reușit să rămână în atenția publicului cu piesele sale.

Atunci când au lansat piesa „Aș renunța”, Nicolae Guță și Sorina au avut un succes răsunător. Piesa acestora a rămas cunoscută chiar și celor care nu ascultă acest gen de muzică.

În afara succesului din muzică, Nicolae și Sorina formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Deși a avut zeci de relații, atunci când a cunoscut-o pe Sorina, lui Nicolae Guță i s-a schimbat viața radical. Artistul s-a îndrăgostit nebunește de Sorina. Timp de șapte ani, cei doi s-au iubit, însă Sorina a pus capăt relației din cauza artistului.

De mai bine de șapte ani, partenera oficială a lui Guță atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi, este Sorina. Cântăreață de manele și ea. Dar relația lor nu a căpătat încă un statut oficial, lucru după care Sorina tânjește. Mai mult, Nicolae are o legătură mai veche, la care nu se hotărâse să renunțe, mai ales că, după legea țigănească, cealaltă femeie este considerată soția oficială a manelistului. Ei bine, dacă Sorina a acceptat o lungă perioadă de timp această situație, în care era văzută ca amanta solistului, la un moment dat s-a hotărât să pună piciorul în prag și să-și ceară drepturile”, scriau ziarele în 2005.

Pentru că Sorina nu a acceptat ca iubitul său să fie împărțit cu o altă femeie, Nicolae Guță a decis să îi facă o mare surpriză. A cerut-o de soție în direct, în emisiunea doctorului Cristian Andrei, iar Sorina a acceptat cu ochii în lacrimi. Toată lumea aștepta nunta, care însă nu s-a mai întâmplat. Medicul a fost rugat să le fie naș celor doi, dar Cristian Andrei i-a refuzat. După mai multe discuții, Nicolae Guță a dat înapoi, iar relația lor s-a destrămat.

Anul trecut, Sorina Guță a ajuns pe mâinile procurorilor DIICOT, fiind acuzată că face parte dintr-o rețea, condusă de impresarul Ion Petrișor, care se ocupa cu tâlhării, furturi, șantaj și trafic de substanțe interzise. Sorina a fost găsită de procurori în locuința sa din Timișoara, fiind suspectată că este cea care conducea contrabanda.

În afară de problemele cu legea, s-a aflat faptul că artista și-a schimbat și religia. Aceasta a aderat la religia penticostală, o confesiune extrem de strictă pentru membrii săi.

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply