15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

SĂPTĂMÂNĂ DE GROAZĂ pentru 3 zodii. Li se îneacă inevitabil corăbiile când le e lumea mai dragă…

0 Comments

Citește sfatul săptămânii 18 – 24 iunie 2018 și află care sunt principalele provocări ale acestei perioade. Vor avea loc schimbări și furtuni în viețile zodiilor.

Sfatul săptămânii 18 – 24 iunie 2018

BERBEC: Va trebui să te îngrijești mai mult de lucrurile mărunte ale vieții, de tot ce ține de stilul de viață și de sănătate. Fă pași mici, dar siguri. Zile norocoase: luni, miercuri și sâmbătă.

TAUR: Nu te uita în trecut pentru a rămâne cramponat acolo, ci pentru a înțelege prezentul, pentru a ști ce e de făcut pe parcurs. Zile norocoase: miercuri și vineri.

GEMENI: Ai o săptămână la dispoziție să definitivezi anumite planuri. Nu te arunca înainte oricât de mare ar fi entuziasmul tău. E timpul pentru o gândire rațională. Zile norocoase: sâmbătă și duminică.

RAC: Trebuie să fii cu ochii în patru azi. Apar tot felul de confruntări în jurul tău și ar cam fi cazul să te prinzi cu cine trebuie să joci. Zile norocoase: marți și duminică.

LEU: Pentru tine urmează o perioadă benefică din punct de vedere financiar. Bucură-te de această săptămână care apare ca o vacanță. Zile norocoase: miercuri și duminică.

FECIOARĂ: Așteptările tale sunt prea mari, așa că e cazul să o iei treptat. Ai la dispoziție câteva zile bune în care poți face pace cu tine. Zile norocoase: miercuri, vineri și sâmbătă.

BALANȚĂ: Judeci oamenii destul de aspru, iar tu nu ești așa. Ar fi cazul să începi să cântărești lucrurile altfel. Zile norocoase: luni și joi.

CITEȘTE ȘI: Previziuni karmice 18 – 24 iunie 2018. Vin răspunsuri pentru durerile sufletești ale mai multor zodii

Horoscp săptămânal Minerva 17 – 23 iunie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie

Scorpionii trebuie să respecte regulile

SCORPION: Regulile sunt făcute pentru a fi încălcate? Uneori da, alteori nu. Azi, de pildă, nu! Asta dacă vrei să îți meargă bine. Zile norocoase: miercuri și vineri.

SĂGETĂTOR: Te rupi de o situație care ți-a făcut foarte mult rău și e foarte bine că faci asta. Zile norocoase: miercuri, sâmbătă și duminică.

CAPRICORN: Nu e ușor să descoperi anumite secrete care implică și numele tău, dar mai bine mai târziu decât niciodată. Zile norocoase: vineri și sâmbătă.

VĂRSĂTOR: Ai de ales între două rele? Nu te mai gândi la asta. Încearcă să construiești ceva din propria ta muncă. Zile norocoase: vineri și duminică.

PEȘTI: Între tine și restul lumii a apărut o barieră. Au apărut tot felul de reticențe, de gânduri negative de care e musai să scapi. Zile norocoase: joi și sâmbătă.

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply