15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

ULTIMELE CUVINTE ale pilotului care s-a stins ieri din viață. A prevestit ceva? E incredibile ce a spus….

0 Comments

Pilotul Florin Rotaru s-a stins ieri în timpul unor manevre făcute la bordul unui MIG 21 LanceR în cadrul unui show aviatic aproape de Capitală.

Era unul din cei mai apreciați piloți militari, iar ironia sorții este că a evitat să zboare pe timp noros, însă a plecat când vremea era senină.

Florin Rotaru a acordat un interviu înainte de ultimul său zbor, iar cuvintele sale sunt de-a dreptul cutremurătoare.

CITESTE ȘI: Cine este pilotul care s-a stins în accidentul aviatic de la baza Borcea

Care este starea lui Michael Schumacher. Familia a luat o decizie emoționantă în legătură cu bunurile pilotului

„Deasupra norilor, soare şi frumos. Un plafon ca o plapumă albă… dar, nu avem timp acum de partea artistică. Nu a fost un zbor pentru a admira peisajul”, a spus la un moment dat Rotaru.

Un avion s-a prăbușit ieri, 7 iulie, la baza Borcea, în timpul unui show aviatic. Un avion militar MIG 21 LanceR a explodat la contactul cu solul, iar pilotul, din nefericire nu a supraviețuit.

Inițial s-a crezut că pilotul a reușit să se catapulteze, însă Ministerul Apărării a infirmat această speranță și a făcut anunțul trist.

Florin Rotaru este pilotul care astăzi a plecat la Ceruri. „L-am pierdut astazi pe locotenent-comandorul Florin Rotaru, pilotul aeronavei MiG 21 LanceR prăbuşita la Feteşti.

Ofiţerul era în vârstă de 36 de ani şi îndeplinea funcţia de pilot-şef în cadrul Escadrilei 861 Aviaţie Luptă, Baza 86 Aeriană Feteşti.

Aeronava pilotată de locotenent-comandorul Florin Rotaru s-a prăbuşit sâmbătă, 7 iulie, în jurul orei 13.30, după un zbor executat în cadrul unui miting aerian organizat la Baza 86 Aeriană.

Cuvintele sunt prea sărace pentru a descrie durerea pe care aceasta pierdere cumplită o provoacă Armatei Romaniei. Condoleanţe familiei îndoliate”, a scris pe contul său de Facebook ministrul Apărării, Mihai Fifor.

S-a deschis o anchetă în acest caz, iar în curând vom afla care sunt cauzele exacte ale producerii acestei tragedii cumplite în aviația militară românească.

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply