15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

Previziunile șocante ale celor mai mari numerologi. Ce se petrece mâine, joi, 14 iunie… Suntem sub semnul…

0 Comments

Cifra zilei de 14 iunie este 4. Cifra zilei se calculează adunând toate cifrele care compun o dată până se obține un rezultat dintr-o singură cifră. Astfel, numerologic vorbind, pe 14 iunie suntem într-o zi de 4.

Cifra 4 în numerologie este cunoscută drept cifra doamnei cu coasa. Se spune că 4 este o cifră fatidică, iar în zilele care au în dată această cifră suntem expuși unor pericole de tot felul.

Noi o să ne concentrăm în a prezenta aspectele benefice ale acestei cifre. Persoanele care au cifra destinului 4 sunt exuberante, deschise, extrem de încrezătoare și energice tot timpul.

Este ziua în care ne putem simți complexați în prezența oamenilor dintr-o bucată. Ne putem simți sleiți de energie din multe puncte de vedere.

Dacă știm că nu putem face față într-un cerc unde sunt persoane glumețe, oameni care sar calul este indicat să nu răspundem provocărilor. Ar fi bine ca oamenii sensibili să evite astfel de situații.

Partea bună a acestei zile este că vine cu o serie de oportunități. 4 înseamnă criză în numerologie, dar înseamnă și deschiderea unor porți noi din toate punctele de vedere. Persoanele care își caută un loc de muncă sau care vor pur și simplu o schimbare semnificativă în viața lor pot în ziua de 14 iunie să facă marele pas.

CITESTE SI: Numerologie: Află în ce an îți va merge cel mai bine

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici. Ce ne spune numerologul

Mihai Voropchievici, despre persoanele care au cifra casei 4

„4 este cifra oamenilor stabili, muncitori, rigizi, oamenilor care construiesc”, susține Mihai Voropchievici.

Cum este omul care are cifra destinului 4?

„Omul temeinic, iscuist, care gandeste si are o gandire fantastica. Este truditor, nu face nimic la intamplare. Poate fi absolut orice: un bun manager, un bun constructor.

Este unul dintre pilonii societatii si lasa in urma ceva temeinic. Sunt oamenii pe care nu poti sa ii pacalesti, sunt conservatori, uneori rigizi si incapatanati”, mai spune Voropchievici.

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply