15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

Din păcate, este adevărat! Tocmai s-a întâmplat cu ORESTE TEODORESCU după ce numele lui a apărut în dosarul cu droguri

0 Comments

Oreste Teodorescu a ajuns la DIICOT în cel mai mare scandal al momentului în lumea vedetelor. Fostul realizator de emisiuni de la B1 TV apare într-un dosar controversat privind traficul de droguri.

Oreste a ajuns astăzi la DIICOT Ploiești, așa cum presa a fost anunțată că se va prezenta încă de săptămâna trecută.

Nu se știe deocamdată ce calitate are în dosarul „Stupefiante pentru VIP-uri”, însă în presă au apărut informații conform cărora acesta ar fi plătit și 1.000 de euro pentru droguri.

Oreste a negat toate detaliile apărute în media: „Este o făcătură. Eu nu știu ce se află în dosar. Eu am citit pe un site. M-a sunat un domn care nu s-a prezentat și mi-a spus că am fost chemat la DIICOT luni. Nu știu la ce să referă. Eu am mai trăit odată pe propria piele această metodă de compromitere și e o vrăjeală”, a declarat jurnalistul.

În același dosar apar și alte vedete printre care Raluca Bădulescu, Răzvan Ciobanu și cântărețul Elis Armeanca.

CITESTE SI: Răzvan Ciobanu i-a mărturisit lui Teo cum a slăbit, de fapt: „Orice obez vine și-mi spune”

Răzvan a recunoscut că e suspect în dosarul DIICOT

Pentru Răzvan ultima perioadă a fost una destul de tensionată. Designerul s-a despărțit de fostul iubit care l-ar fi bătut, iar acum trebuie să dea declarații în calitate de suspect într-un dosar cu stupefiante.

„Pentru a nu sta în fiecare secundă la telefon, am să clarific aici: sunt suspect că aş deţine droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

Droguri pe care le-aş fi procurat de la nişte oameni pe care nu i-am întâlnit, cu care nu am vorbit şi pe care nu i-am cunoscut vreodată în această viaţă.

Cam atât am de spus. Îmi voi exercita dreptul de a mă apăra. Şi sunt genul de om care învaţă din greşelile trecutului”, a declarat imediat Răzvan Ciobanu.

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply