15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

Mihaela Borcea a făcut anunțul despre Cristi Borcea, după ani de zile de la despărțire: „Mi-e frică…” Ce s-a întâmplat cu femeia de afaceri

0 Comments

De când a ieșit de la penitenciar Cristi Borcea, Mihaela Borcea nu a fost văzută în preajma acestuia, iar apropiații ei au spus adevărul despre relația dintre ei.

Cei doi au împreună trei copii și au păstrat relația apropiată de dragul acestora. Mai mult decât atât, Mihaela Borcea a preluat o parte din afacerile lui Cristi Borcea cât timp el a fost la penitenciar.

„Întotdeauna s-a gândit la binele lui! Acum, Borcea o are pe Valentina aproape și, cel mai bine pentru Mihaela este să păstreze distanța, chiar dacă relațiile pe care le are cu bărbatul sunt destul de amiabile”, au dezvăluit surse din preajma femeii de afaceri.

De asemenea, aceasta a sperat mereu să îi fie bine fostului soț. În 2015, Mihaela a făcut niște declarații despre fostul soț.

Citește și: Cristi Borcea a dus-o pe Valentina Pelinel în vacanță. Destinația, un mister

„Este demoralizat, e în depresie! Mi-e frică să nu i se întâmple ceva. Cel mai important este să nu își piardă mințile”, a declarat Mihaela Borcea pentru Stirile Kanal D.

Citește și: Cristian Borcea pleacă din România pentru a se trata

Fosta soție a ex-boss dinamovist susținea atunci că acesta era tratat la fel ca toți ceilalți deținuți de la Poarta Alba. Se specula faptul că ar avea tratament preferențial.

Cristi Borcea se iubește cu Valentina Pelinel, care i-a dăruit un fiu în 2016

„Telefonul este accesibil tuturor, nu e doar pentru el. E o aberație! Nu are mochetă sau alte bazaconii. Penitenciarul nu este hotel. Stă în celulă cu alți 13 deținuți. E la fel ca ceilalti, nu are tratament preferențial. Copiii au nevoie de un tată sănătos, copiii suferă când văd ce se scrie despre el. Lăsați-l in pace!”, a precizat femeia de afaceri.

După divorțul de Mihaela Borcea, Cristian Borcea s-a căsărorit cu Alina Vidican, cu care avea o relație de mai mulți ani. Nași le-au fost atunci soții Becali. Cristian Borcea a fost închis la Penitenciarul Poarta Albă pentru patru ani și trei luni. În acest timp, acesta a început să aibă o relație cu Valentina Pelinel, cu care are un fiu în vârstă de 2 ani. Omul de afaceri a dezvăluit că ia o pauză de la afaceri pentru a se trata la o clinică în Geneva.

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply