15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

Mara Bănică, în comă! Medicii i-au dat doar 1% șanse de supraviețuire. S-a întâmplat la 50 de metri de casă

0 Comments

Mara Bănică a suferit un accident grav, în care medicii i-au dat șanse minime de supraviețuire. S-a întâmplat în urmă cu 15 ani, iar jurnalista a vorbit acum despre momentele de cumpănă din viața sa.

Mara se întorsese din Irak, iar accidentul s-a produs la numai 50 de metri de casa ei. Aceasta a dezvăluit că două luni de zile a stat în casă la pat, iar semnele se văd și acum pe corpul ei.

Citește și: Mara Bănică a leșinat din cauza dietei: „M-a găsit fiul meu, a fost cumplit…”
Am fost în comă trei zile, a fost o cumpănă mare din viața mea. Tocmai mă întorsesem din Irak, ironic, un paradox. Era să mor la 50 de metri de casă. Veneam de la o petrecere. Nu-mi amintesc mai nimic din spital, aveam ficatul rupt, coastele rupte, picioarele, îmi făcuseră o extensie la șoldul drept.

Citește și: Mihaela Borcea, dezvăluiri despre fostul soț: „Mi-e frică să nu i se întâmple ceva…”

Norocul a fost că am luat stâlpul pe mijloc, că altfel  cel din dreapta ar fi pierit. N-a venit salvarea timp de 13 minute, doar două dube de poliție, un taximetrist și un băiat vecin cu mine. Eu eram lipită de parbriz, toată lumea credea că sunt moartă”, a povestit Mara Bănică, la Xtra Night Show.

Mara a reușit să slăbească 15 kilograme în 2 luni

Jurnalista a mărturisit că a reușit să scape de 15 kilograme în două luni și jumătate ținând o dietă, care a devenit și un mod de viață pentru ea.

„Am slăbit 15 kilograme în 2 luni şi jumătate. M-am apucat de o dietă, cu bune cu rele, am ţinut-o. O mai ţin în continuare, pentru că odată ce te obişnuieşti să mănânci într-un fel, nu te mai poţi întoarce. Am constatat că salatele sunt atât de bune. Eram genul ciorbiţă. Pâine deloc, zahăr deloc.

Beau nişte carbogazoase pe care nu le beam înainte, pentru că organismul are nevoie de zahăr. Eu nu mă plâng, că îmi place ce fac, dar asta nu înseamnă că nu obosesc”, a declarat Mara Bănică la TV.

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply