15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

Laurette a vorbit despre relația cu Ion Țiriac, după ce a fost surprinsă în mașina lui: „Este un om…”

0 Comments

La puțin timp după ce a divorțat, Laurette a început o nouă viață. Aceasta s-a lansat în muzică și a primit un ajutor neașteptat, din partea omului de afaceri Ion Țiriac.

Fosta asistentă TV a dezvăluit la „Răi da’ buni” a vorbit despre viața de după divorț și despre ce îi lipsește.

„Tot ce mi-am dorit până acum s-a îndeplinit. Tot ce îmi lipseşte e să îmi găsesc şi eu sufletul pereche. (…) Singurul lucru care mi-a rămas în urma acestei căsătorii este această casă. Este doar a mea, dar este cu credit la bancă pe care eu îl plătesc. Nu am rămas cu poşete, cu bijuterii, cu bani, cu nimic”, a spus Laurette.

Citește și: E OFICIAL! Divorțează la câteva luni de la nuntă! Motivul: “A întreținut relații extraconjugale….

Cât despre maşina care apare în cel mai recent videoclip al ei, proprietatea lui Ion Ţiriac, Laurette a explicat cum a avut posibilitatea să o folosească, dat fiind faptul că preţul ei este de ordinul sutelor de mii de euro. De asemenea, Laurette a vorbit și despre relația pe care o are acum cu Ion Țiriac.

Citește și: Cum s-au cunoscut Simona Halep și Ion Țiriac

„Este o maşină foarte frumoasă, de colecţie pe care eu am folosit-o în videoclipul ei. Ce pot să zic? Eu am dat un telefon, am întrebat dacă aş putea să folosesc această maşină. A fost mai mult decât am sperat eu. Este un om pe care eu îl respect foarte mult. Nu avem nicio treabă. Suntem în relaţii frumoase, am rămas în relaţii frumoase. Mă bucur că am avut onoarea să îl cunosc”, a mai spus Laurette.

În urmă cu câțiva ani, Laurette a fost surprinsă pe plajă alături de omul de afaceri și toată lumea a crezut atunci că este ceva între ei. De asemenea, Laurette s-a fotografiat și în avionul privat al lui Ion Țiriac. Cei doi nu au vorbit despre natura relației pe care au avut-o, însă se pare că au rămas în relații foarte bune.

În urmă cu câteva săptămâni, Laurette a divorțat de soțul ei, care este închis la Penitenciarul Jilava. Acesta a acuzat-o pe vedetă de infidelitate.

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply