15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

Așa ceva nu s-a mai întâmplat până acum. Ce au descoperit medicii la copilul născut recent de Kate Middleton

0 Comments

Kate Middleton a născut pe data de 23 aprilie un băiețel. Este al treilea copil al cuplului format dintre ducesa de Cambridge și Prințul William.

Un lucru a atras atenția imediat după ce Kate a născut. E pentru prima oară când s-a întâmplat acest lucru și anume ducesa a fost externată la un timp foarte scurt după ce a devenit iar mămică.

Kate Middleton a fost externată după numai 7 ore. Medicii de la spitalul unde a născut ducesa susțin că starea ei fizică i-a permis să plece acasă, la Palat. Doctorii susțin că perioada petrecută de fiecare mamă în spital după o naștere diferă de la femeie la femeie.

„Daca femeie are asigurata acasa sustinerea de care are nevoie, daca beneficiaza de un plan corect postnatal, atunci poate parasi spitalul fara probleme la 5-6 ore dupa nastere”, a declarat Louise Silverton pentru Daily Mail.

Ducesa a intrat în travaliu luni dimineață, la ora 6 și a născut la câteva minute după aceea. Din primele informații, aceasta a fost dusă la spital cu mașina (conform protocolului, și nu cu ambulanța cum se întâmplă cu multe femei de rând):

A adus pe lume un băiețel de 3,8 kilograme, cel mai greu dintre copiii de viță regală născuți în ultima sută de ani.

Kate a născut asistată de medicii care au mai asistat-o și la nașterile anterioare, a prințului George și a prințesei Charlotte.

CITESTE SI: Primele imagini cu fiul Prințului William și al ducesei Ducesei de Cambridge Kate Middleton. Imagini UNICE

Gestul făcut de Regina Elisabeta la sicriul Prințesei Diana! Nu a mai făcut asta niciodată

Ducesa de Cambridge se simte perfect după naștere

„Alteta sa regala, ducesa de Cambrigde, a adus pe lume un baiat. Ducele de Cambridge a fost prezent la nastere. Atat alteta sa regala, cat si copilul, sunt bine”, au scris reprezentantii Casei Regale a Marii Britanii.

Pe Internet au început să circule o serie de fotografii prin care Kate este comparată cu femeile de rând. În mod obișnuit, o femeie nu arată atât de bine după naștere. Kate arăta impecabil la doar 7 ore după ce a născut.

Explicația este că a dispus de specialiști în make-up și hair-styling care au ascuns oboseala absolut normală în astfel de situații.

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply