15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

A născut cu 3 luni în urmă, iar acum este din nou ÎNSĂRCINATĂ? Este vorba chiar despre… Anunțul la care nimeni nu se aștepta

0 Comments

Kate Middleton a devenit recent mămică pentru a treia oară. Acum au apărut zvonuri potrivit cărora ducesa de Cambridge ar fi din nou însărcinată. Se pare că ducesa ar urma să aducă pe lume cel de-al patrulea copil al ei și al prințului William. Care să fie, însă, adevărul?

Kate Middleton este din nou însărcinată? Care să fie adevărul?

Conform unor surse apropiate familiei regale, Kate Middleton ar fi din nou însărcinată. Asta înseamnă că în curând va aduce pe lume cel de-al patrulea coil. Vestea este una neașteptată, având în vedere că ultimul copil al cuplului, prințul Louis, s-a născut pe data de 23 aprilie.

Conform unei surse, Kate ar fi din nou însărcinată. Sunt mai multe semne care dau de înțeles acest lucru. În plus, Kate și prințul William au spus mereu că își doresc patru copii pentru ca familia lor să fie completă. Acest detaliu, plus faptul că a început să poarte haine largi, ar fi dat de înțeles că este vorba depsre o nouă sarcină. De asemenea, evită alcoolul și are anumite pofte, precum cea de curry. Toate lucurile acestea le-au dat de înțeles celorlalți că ar putea fi vorba depsre o sarcină.

Cuplul regal are deja trei copii. Este vorba despre doi băieți, prințul George, în vârstă de 4 ani și prințul Louis, care încă nu a împlinit 3 luni. De asemenea, cei doi mai au și o fetiță, prințasa Charlotte, care are trei ani.

Însă care să fie adevărul? Sunt și surse care spun că abia a născut Kate, ceea ce înseamnă că este devreme pentru a fi vorba depsre o nouă sarcină. De asemenea, este firesc să evite alcoolul deoarece alăptează. În ceea ce privește poftele, acestea pot să apară și în cazul femeilor care nu vor avea un copil. Cu toții avem anumite pofte la un moment dat.

Așadar, veștile nu au fost confirmate, nici infirmate încă. În timp se va vedea care este adevărul.

Sursă foto: hepta

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply