15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

Horoscop iunie 2018: Vești bune pentru o zodie! Începe luna cu dreptul!

0 Comments

Horoscop iunie 2018: Prima lună a verii aduce noi provocări și noi conjuncturi astrale foarte interesante pentru zodii.

Începutul lunii iunie va fi mai interesant pentru anumiți nativi. Astrele vor fi de partea lor și astfel vor începe cu dreptul noua lună.

Iată ce se întâmplă cu zodiile la început de iunie 2018, conform astrologului Oana Hanganu:

În prima zi din iunie, Mercur va forma un aspect armonios cu Marte, iar Venus, un aspect armonios cu Jupiter. Astfel, prima zi de iunie le va aduce Berbecilor șansa de a-și face noi prieteni sau de a se promova mai eficient pe rețelele de socializare, dar și un ajutor financiar de la rude pentru cumpărarea unei case ori pentru lucrări de amenajare sau redecorare a locuinței.

Vineri, 1 iunie, va fi o zi excelentă pentru Tauri. Atunci, Mercur va forma un aspect armonios cu Marte, iar Venus, planeta care îi patronează pe Tauri, va forma un aspect armonios cu Marele Benefic Jupiter. Astfel, Taurii vor avea șanse mari să obțină promovarea meritată la actualul loc de muncă sau jobul dorit. Tot vineri se pot bucura de o romantică seară în doi.

Ziua de vineri va fi, însă, extraordinar de norocoasă pentru Gemenii care se vor concentra pe proiectele profesionale sau care vor investi în propria sănătate ori în propria imagine. Toate acestea vor fi favorizate de aspectele pozitive pe care le formează planetele Mercur și Marte, dar și Venus și Jupiter.

Pentru Raci, iunie începe cu șansa de achita o datorie sau de a primi niște bani cuveniți pentru o activitate din trecut, dar și cu mult noroc în iubire. Toate acestea vor fi favorizate de aspectul armonios format de planetele Mercur și Marte, dar și de cel format de Venus, planeta Iubirii și Marele Benefic Jupiter.

Pentru Lei, prima zi din iunie va fi cea în care partenerii de afaceri pot deveni prieteni sau partenerul de suflet poate fi întâlnit cu ocazia unui eveniment profesional la care nativii iau parte.

Venus, va fi în armonie și cu Neptun, aflat în sectorul Mariajului din astrograma Fecioarelor. Pentru Fecioarele singure, primul weekend…Citește continuarea pe huff.ro!

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply