15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

Horoscop de weekend 9 – 10 iunie 2018. Discuții aprinse în familie pentru două zodii

0 Comments

Horoscop de weekend 9 – 10 iunie 2018. Două zodii au parte de discuții aprinse în familie. Iată ce își rezervă astrele pentru weekend.

Berbec

Sâmbătă: Ar fi bine să le ceri ajutorul celor din jurul tău astăzi, pentru că te-ai înhămat la multe lucruri, iar timpul este extrem de scurt. Zilele următoare, va trebui să dai socoteală la ce ai făcut și nu vrei să fii prins nepregătit.

Duminică: Fii atent la cuvintele celor din jurul tău și învață să discerni binele de rău. Nu toată vorbele pe care le auzi sunt adevărate, iar minciunile celor din jur te-ar putea afecta foarte mult.

Taur

Sâmbătă: O zi petrecută alături de cei dragi este ca o gură de aer proaspătă. Te încarci cu bucurie pentru zilele care vin și te simți recunoscător pentru toate lucrurile bune care ți se întâmplă în viață.

Duminică: O persoană foarte apropiată te ajută să descoperi multe lucruri despre tine. Te ajută să îți deschizi sufletul și să lași pe cineva să te cucerească.

Gemeni
Sâmbătă: Vești bune vin pentru tine astăzi. Cineva de departe îți oferă răspunsul de care ai nevoie pentru a continua un proiect sau o afacere. S-ar putea să primești și niște cadouri de la cineva de la care nu te aștepți.

Duminică: Te simți ca peștele în apă în mediile în care ajungi. Reușești să îi cucerești pe cei din jurul tău cu naturalețea și cu istețimea ta. Atenție, însă, la ce dezvăluiri faci.

Rac
Sâmbătă: O persoană foarte dragă ție te ajută să treci cu bine peste problemele cu care te confrunți în ultima perioadă. Sfaturile pe care ți le oferă sunt oferite din toată inima și trebuie să ții cont de ele.

Duminică: Reușești să depășești un impas și te simți încrezător în ceea ce urmează. Ești un cuceritor astăzi și toată lumea te apreciază pentru lucrurile pe care le faci din pasiune. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply