15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

După ce s-a spus că are cancer sau SIDA, Nicolae Guță a făcut primele declarații: „Adevărul e că…”

0 Comments

Zvonurile despre o boală gravă a manelistului Nicolae Guță au început să circule după ce a acesta a apărut în public mult mai slab decât fanii săi erau obișnuiți.

Imediat au început să circule informații, prin anturajul său, că acesta ar suferi de cancer sau de SIDA. Guță a decis să spună care este adevărul.

“Am slăbit 40 de kilograme în aproape doi ani. Șmecheria este să nu mănânci, iar eu nu am mâncat săptămâni întregi, stăteam doar cu fresh-uri. Invidioșii pot comenta orice despre actuala mea greutate, eu tot îi iubesc.

Înainte de a slăbi, aveam 117 kilograme, acum am 74 de kilograme, însă mai vreau să dau jos vreo 10 kilograme, în următoarea lună. Ia și te gândește logic, dacă aveam cancer sau SIDA, cum au spus unii, acum eram sub pământ, dar nu am”, a declarat Guță pentru Click.

Te-ar putea interesa și: Nicolae Guță, reacție furibundă după ce s-a scris că ar fi încetat din viață

Nicolae Guță, pe numele său Nicolae Linguraru, a postat în mediul online un mesaj în care critică dur o ştire în care se spunea de el că ar fi încetat din viață. Manelistul a postat captură foto care avea următorul titlu: „Doliu în lumea manelelor! Nicolae Guță a fost împușcat în plină stradă! Imagini de groază”.

Citește și: Chiar în ziua cununiei fiicei sale, Florin Salam a făcut ASTA: „Să mă asculte!”

Citește și: Îți mai amintești de Sorina Guță? Ce mai face acum fosta iubită a lui Nicolae Guță, este de nerecunoscut. Cu ce se ocupă acum

Citește și: Ce s-a ales de Axinte de la Vacanța Mare. A plecat din România, iar acum s-a aflat cu ce se ocupă

„Dragii mei, m-am săturat să tot vad astfel de articole… Oare ipocriții care se bucură că fac trafic pe site cu astfel de minciuni nu se gândesc că se poate întâmpla chiar cu ei astfel de scene? Așa să le ajute Dumnezeu!”, a fost reacţia lui Nicolae Guţă.

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply