15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

Din păcate, veste tristă despre Giuliano Stroe, zis şi Micul Hercule. Medicii au dat verdictul…

0 Comments

Giuliano Stroe a devenit cunoscut după ce a fost desemnat „cel mai puternic băieţel din lume” şi a primit supranumele de Micul Hercule.

Anii au trecut, iar astăzi Giuliano este un adolescent în toată firea. Micul Hercule vrea să facă o carieră din sport. Astfel că se antrenează la un club profesionist de box.

După un consult medical, părinții au primit o veste grea din partea doctorilor spanioli.

Se pare că dezvoltarea micuțului nu corespunde cu cea a unui copil normal. Micul Hercule, așa cum a fost poreclit în România, are ”grave probleme la nivelul dezvoltării musculare și osoase”.  Tatăl lui Giuliano a fost speriat de spusele specialiștilor și a mai rărit antrenamentele de forță cu fiul său și a trecut la box.

În 2009 a intrat în Cartea Recordurilor cu o prestaţie uimitoare: a mers 10 metri în mâini, cu o greutate între picioare.

Și veștile proaste parcă nu se mai opresc! Ce veste proastă a mai primit Giuliano Stroe

Micul Hercule trece printr-un alt necaz destul de mare. Băiatul ar putea fi obligat să renunțe la școală, pentru că microbuzul școlar cu care face naveta nu mai primește benzină din partea autorităților locale.

„De vreo două-trei săptămâni încoace, microbuzul școlar nu mai face tura cu copiii care termină la ora 13:00!

L-am întrebat pe domnul director despre această problemă și mi s-a spus că nu sunt bani pentru a face cursa de la ora 13:00, așa că copiii trebuie să aștepte o oră!

La școală, ca să ajungă acasă să mănânce, domnul director manâncă prânzul la ora 14:00 ? Nah.nah…nah.

De fapt, microbuzul școlii ar trebui să facă la ora prânzului trei curse și anume una la 12:00 cu cei care au 4 ore, o cursă la ora 13:00 cu cei care au 5 ore și o cursă la ora 14:00 cu elevii care au 6 ore. Eh! Dragi cetățeni, stimată audiență, primăria comunei Icoana nu mai are bani pentru motorină!”, a scris Iulian Stroe, tatăl micului Hercule, pe Facebook.

Te-ar putea interesa şi: O mai ţii minte pe Maia din Lacrimi de iubire! Iata ce s-a ales de ea!

Nicole Gheorghiu a jucat rolul Maiei în serialul „Lacrimi de iubire”, iar fanii telenovelei au urmărit cu sufletul la gură povestea de dragoste cu Mihai, rol interpretat de Lucian Viziru.

O tânără inocentă și sensibilă, Maia se îndrăgostește de Mihai, un băiat de bani gata.
La mai bine de 10 ani de când s-a terminat telenovela, Nicole Gheorghiu a renunțat la televiziune.

Nicole Gheorghiu este aproape de nerecunoscut, s-a căsătorit, are o fetiță și un băiat și a renunțat definitiv la televiziune. După terminarea filmărilor la serialul în care a jucat alături de Lucian Viziru, Adela Popescu, Nicoleta Luciu, Ioana Ginghină, Carmen Tanase, Bebe Cotimanis și Gheorghe Visu, Nicole Gheorghiu s-a retras din viața publică.

În 2010, aceasta a mai avut o apariție în filmul francez “What War May Bring”. În ultimii ani, însă, a renunțat la actorie în favoarea unei pasiuni mai vechi: psihologia.

Citește și: O mai ştii pe Raluca Moianu? Ce face după ce a renunțat la televiziune

„Am un cabinet privat și colaborez cu 2 școli private ca psiholog școlar. Ăsta e și motivul pentru care am renunțat la media. Oricum, media a fost pe perioada facultății. După care m-am întors la dragostea mea, psihologia. Și așa m-am apucat de a doua facultate, formări, supervizări, master”, dezvăluia fosta actriță în urmă cu câțiva ani.

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply