15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

Gigi Becali, reacție neașteptată la adresa Simonei Halep: „LACRIMI și RUGĂCIUNE…” I-a lăsat pe toți cu gura căscată

0 Comments

Gigi Becali a comentat victoria Simonei Halep de sâmbătă de la Roland Garros. Acesta le-a promis microbiștilor că și FCSB îi va face mândri cu titlul de campioană a Europei.

Am trăit meciul Simonei Halep în lacrimi și în rugăciune. Îl țineam pe Hristos la piept și mă rugam să câștige Simona punctul. Abia la finalul punctului respiram. Vorbeam direct cu Hristos și mă rugam ca Simona Halep să câștige meciul.

Pe mine nu mă interesează tenisul, mie îmi pasă de ea. Nu neapărat că e machedoancă, ea e româncă. Mă rugam foarte tare în timpul meciului. Vorbea nevasta cu mine și i-am zis «Lasă-mă să mă rog». Mă rugam și zicem «Doamne, să câștigăm noi, ortodocșii, nu cei care sunt veșnic bogați. Oile lor umplu drumurile când trec.

Am vrut să îi dau mesaj înainte de meci și să îi spun «Tu fă crucea, că mai departe mă rog eu în genunchi ca să câștigi». Dar m-am gândit că nu se uită și nu are chef de mesaje.

Așa cum zicea ea acum șase că va câștiga Roland Garros, ziceam și eu acum 10 ani că vom juca în Liga Campionilor. Acum voi spune, iar voi o să credeți că sunt nebun, că în 10-12 ani voi câștiga UEFA Champions League. Vă promit, o să vedeți”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Simona Halep revine astăzi în țară, după ce a câștigat turneul de la Paris. Sportiva aterizează pe Aeroportul Henri Coandă la ora 16 și 15 minute.

CITEȘTE ȘI: ROMÂNIA, în lacrimi! Ce a decis Simona Halep după ce a câștigat marele trofeu la Paris! Ți se face pielea de găină! Trebuie să citești asta dacă o iubești pe campioana noastră

LEGĂTURA NEȘTIUTĂ dintre SIMONA HALEP și ION ȚIRIAC! Totul a ieșit la iveală acum. Cine i-a dat de gol

Halep va fi așteptată la aeroport de către președintele Federației Române de Tenis, George Cosac. Acolo vor fi și alți sportivi importanți, membri ai Comitetului Director al FRT și nu numai.

Halep va prezenta replica trofeului cucerit la Garros într-o ceremonie specială de la ora 20, care va avea loc în interiorul Arenei Naționale, conform unui comunicat al Primăriei București.

„Primaria Capitalei, prin Compania Sport pentru toti, în parteneriat cu Federatia Romana de Tenis, organizează luni, 11 iunie 2018, ora 20.00, la Arena Națională, în fața zonei VIP- intrarea oficială, o ceremonie in cadrul careia Simona Halep, cetățean de onoare al Capitalei, va prezenta românilor trofeul Roland Garros.

Toți cei care vor să o vada pe marea campioana sunt asteptați la Arena Naționala. Accesul va fi permis prin străzile Maior Coravu, Pierre de Coubertin și Basarabiei. Intrarea este liberă”.

Evenimentul va începe la ora 20:00 și va dura în jur de 30 de minute, timp în care Simona le va prezenta fanilor copia trofeului la intrarea de la tribuna oficială, zona VIP, și probabil va ține un scurt discurs.

Imediat după ce a pus mâna pe trofeul de la Roland Garros, Halep a făcut câteva declarații. „De la 14 ani visez un titlu de Grand Slam, mă bucur chiar dacă nu am câştigat la Melbourne. Am câştigat aici, în 2008 (n.r. – la junioare), şi era visul meu să câştig prima dată aici.

Vreau să-i mulţumesc Petrei (n.r. – Kvitova), am văzut mesajul de la ea şi de la Irina (n.r. – Begu). Mi-a scris şi anul trecut şi îmi spunea să stau liniştită, pentru că trofeul va veni. Îi mulţumesc că mi-a scris, sper că voi fi o inspiraţie pentru copiii din România”, a declarat Simona Halep la conferința de presă de după finală.

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply