15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

Scandal la două luni după finala Exatlon! Alina a dezvăluit ce i-a făcut Anca: „Dacă se limita doar

0 Comments

Anca și Alina, cele două Războinice de la Exatlon, nu s-au plăcut niciodată foarte mult. Cele două și-au aruncat vorbe dure pe parcursul show-ului și chiar și după ce au fost eliminate din competiție.

La două luni de la finala Exatlon, s-a crezut că cele două au îngropat securea războiului, mai ales că și-au spus în platoul WOWbiz tot ce aveau pe suflet.

Se pare că lucrurile nu stau chiar așa.

Alina si Anca au si participat, alături de ceilalti fosti concurenți Exatlon, la câteva evenimente. Ele apar în aceeași poză doar atunci când au trebuit sa facă o poză de grup. Și oricum, Alina se află într-o parte, iar Anca în partea opusă.

“Între mine și Anca nu există nici o relație. Chiar dacă eu sunt o persoană bună, care trece peste multe, cu Anca nu o să fiu prietenă niciodată.

Dacă se limita doar la jignirile pe care mi le-a adresat mie, poate că o iertam, dar pentru faptul că a jignit-o pe mama mea nu o să fiu prietenă cu ea niciodată, iar prezența ei îmi displace.

Au fost, după Exatlon, momente în care a trebuit să fiu la același eveniment cu Anca.

Pot spune că am salutat-o și m-a salutat, am ciocnit un pahar cu ea, dar asta nu înseamnă că mi-a făcut plăcere, am făcut-o de dragul echipei de la Exatlon. Și atât!”, a povestit, într-un interviu pentru wowbiz.ro, Alina Pană în urmă cu câteva zile.

Au avut Ștefan și Alina o relație la Exatlon?

S-a speculat că între Ștefan și Alina s-ar fi înfiripat o relație în perioada Exatlonului, iar acum Războinicul a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, între ei doi. Mai mult decât atât, el a dezvăluit și faptul că a avut iubită înainte de a pleca în Republica Dominicană.

„Am avut o prietenă, iubită. Înainte să plec am vorbit cu ea și i-am explicat că o să plec. I-am zis că nu aș vrea să fie legată. Să se simtă liberă. Ea nu m-a așteptat. Nu puteam să am atracție față de fetele din concurs.

Citește și: Fanii Exatlon vor vedea cu alți ochi concursul după DEZVĂLUIRILE lui Cosmin Cernat. Ce nu s-a văzut deloc la TV și ar fi trebuit

Ne vedeam de competiție. Nu a existat atracție fizică. Din cauza alimentației proaste, eram slăbiți. Eram doar colegi. Nici ‘semnal’ nu prea aveam. Nu există nimic între mine și Alina. Suntem prieteni și atât”, a spus Ștefan la WOWbiz.

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply