15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

Ele sunt cele 4 zodii care în a doua jumătate a lunii vor trăi frumoase POVEȘTI de IUBIRE

0 Comments

Zodiile care se îndrăgostesc după jumătatea lunii iunie sunt 4 la număr. Pentru ele adevărata lună a iubirii este aceasta.

Zodiile care își găsesc dragostea în perioada următoare

TAUR – Dacă ești născut în această zodie și nu ai nici acum o relație, află că după 15 iunie îți găsești marea dragoste. S-ar putea să îți întâlnești sufletul pereche într-un loc unde nu te aștepți, așa că e bine să te dichisești pentru orice eventualitate.

FECIOARĂ – La câte pretenții ai când vine vorba despre persoana iubită, s-ar putea să nu te căsătorești niciodată. Lasă toate grijile, toate observațiile la o parte și deschide-ți inima. Luna aceasta vei întâlni o persoană specială.

De fapt este vorba despre o persoană pe care o știi deja, dar o vei descoperi dintr-o altă perspectivă.

CITESTE SI: Sfatul săptămânii 11 – 17 iunie 2018. Pentru ce zodii dispar problemele

Horoscopul săptămânii. 2 astrologi, o concluzie: Zodiile norocoase în perioada 11 – 17 iunie 2018

VĂRSĂTOR – Dacă te plângi că nu ai noroc în dragoste, stai să vezi ce persoane minunate te curtează în a doua jumătate a lunii!

Vei avea parte de multe momente frumoase. Te vei simți ca un adolescent care se îndrăgostește pentru prima oară. Poate ieși ceva serios dacă decideți să comunicați fără niciun menajament. Începe o perioadă frumoasă în viața ta.

PEȘTI – Iubirea bate la poarta inimii tale. Ai parte de multe situații extrem de interesante din punct de vedere amoros. Cineva îți va arăta câte lucruri nu știai despre tine. Îți vei recâștiga încrederea în forțele tale.

Stima ta de sine va crește și vei simți fiorii iubirii fără să îți mai faci griji că acționezi greșit, că te faci de râs cu un gest sau o vorbă aruncată într-o doară.

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply