15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

Dan Negru, anunț dramatic: „ESTE ÎN METASTAZĂ, se cam duce, încet, încet…”

0 Comments

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți realizatori TV din România și este renumit mai ales pentru show-urile televizate pe care le face de Revelion. Deși a cunoscut un succes mare în televiziune, el este pesimist și dă cărțile pe față.

Am o viaţă familială foarte banală, foarte banală… Nu sunt deloc ca mulţi dintre cei care apar la televizor. (…) Eu sunt căsătorit cu soţia mea de 15 ani. Clasic! Prima mea căsătorie, prima ei căsătorie, doi copii: băiat, fetiţă. Mama şi tata au fost căsătoriţi 45 de ani, până când tata a murit. Banal, fără să fie divortaţi, împreună”, a spus Dan Negru.

„Socrii mei sunt căsătoriţi de 45 de ani, împreună, unul cu altul, nedivorţaţi, doi copii… Banal, adică nu e nimic cu scandal, nu e nimic cu divorţ, nu e nimc cu copii din altă căsătorie. Adic am o viaţă atât de banală familială, deloc vandabilă pe TV. (…) Cei care apar la TV au altfel de familii, complicate, cu 7 divorţuri… (…) Nu mi-aş dori pentru copiii mei viaţa de televiziune sau viaţa de showbiz, niciodată.

“Televiziunea este în metastază. Televiziunea ca job, ca business e în metastază, se prăbușește, nu mai funcționează. Nu va mai funcționa în anii care vin. Funcționează prin prisma unor drepturi de televizare pe fotbal, pe sport”, crede Negru.

“Marile companii, Amazonul, vor să dea lovitura de grație televiziunii și să cumpere drepturile de fotbal peste tot. În clipa în care televiziunea ca business o să piardă și sportul… Filmul nu-l mai are, oamenii se uită pe Netflix, au evadat de mult.

Divertismentul funcționează pentru un tip de categorie de oameni, nu mai ai răbdare să te uiți la divertisment la TV, așa că e în metastază. Noi avem, încet, încet, meserii defavorizate”, a continuat el.

O prezență discretă – se ține departe de lumea mondenă și face naveta între București, Chișinău și Timișoara natală -, Negru spune că în meseria pe care o practică de ani buni nu și-a făcut prieteni și că acest cuvânt nu mai există în breaslă.

Citește și: VESTE DUREROASĂ despre DAN NEGRU! S-a întâmplat la Moscova!

“Lumea s-a rupt. O fi mai bine așa. Cred că e mai bine așa, până la urmă. În showbiz nu mai am prieteni. Nu prea pun preț pe… Am prieteni în altă lume. Soția mea e medic stomatolog, n-are nicio legătură cu lumea asta.

Se uită la televizor așa, disperată de mine, trece prin cameră și «mamă, iarăși te uiți la toate prostiile!». Copiii mei stau departe de televizor, așa că n-am prietenii în lumea asta. Sunt un sociopat de showbiz”, declară prezentatorul TV.

“Televiziunea este în metastază. Televiziunea ca job, ca business e în metastază, se prăbușește, nu mai funcționează. Nu va mai funcționa în anii care vin. Funcționează prin prisma unor drepturi de televizare pe fotbal, pe sport”, crede Negru.

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply