15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

Cum se prepară pastele. Secretul din bucătăriile restaurantelor

0 Comments

Puține gospodine știu cum se prepară pastele corect. Maiștrii bucătari cunosc o serie de trucuri, de secrete pe care e bine să le știm și noi.
Pastele la restaurant se pregătesc altfel. De altfel, probabil ai simțit că au un gust mai bun decât cele pe care le-ai făcut la tine acasă. Unul dintre secrete, conform bucătarilor italieni, este să le fierbi cu două minute mai puțin decât timpul recomandat pe ambalaj.
Prin reducerea timpului de fierbere cu aproximativ două minute vei păstra consistența pastelor.
Mai mult, pastele se pun în sosul special pentru a se îmbiba bine aroma.

Ce poți să faci cu apa în care ai fiert pastele

1. Poți folosi apa în care ai fiert pastele pentru aluat pentru pâine sau pizza. Apa de la paste are apă sărată, fapt pentru care nu mai ai nevoie de sare în plus la prepararea aluatului.
CITESTE SI: Cum se prepară corect ceaiul de ghimbir pentru a-și păstra proprietățile
CITESTE SI: Greșeala pe care o facem cu toții. Cum se prepară corect SALATA DE VINETE
2. De asemenea, datorită conținutului de sare din apă, îți poți spăla părul cu ea. Apa în care ai fiert pastele ajută la refacerea părului uscat sau deteriorat, redându-i volumul.
3. Totodată, îți poți trata și picioarele cu apa în care ai fiert paste. Apa cu sare tratează picioarele umflate și obosite și previne apariția și evoluția ciupercii piciorului.
4. Poți folosi apa fiartă și pentru a îngriji plantele. Apa este bogată în nutrienți și le va face să crească frumos și repede.

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply