15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

COD ROȘU LA GUVERN! A făcut un grav accident rutier după ce a adormit la volan

0 Comments

Fiul ministrului Justiției a fost implicat într-un accident rutier cauzat de adormirea la volan. Băiatul lui Tudorel Toader pe nume Andrei a adormit la volan în localitatea Chicerea.

Tânărul în vârstă de 22 de ani a pierdut controlul volanului și a lovit un podeț, informează Digi 24.

Fiul cel mic al lui Toader a fost testat, dar rezultatul arată că nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca în mașină.

Și el, dar și fata care îl însoțea au fost duși la Spitalul de Neurochirurgie din Iași pentru îngrijiri medicale.

CITESTE SI: CCR admite cererea guvernului. Laura Codruța Kovesi trebuie revocată?

Ce note a luat fiica Adrianei Iliescu la Evaluarea Națională

Cei doi au suferit contuzii și traumatisme, conform reporterilor de la Digi.

Tatăl lui Andrei Toader cere revocarea șefei DNA

Tatăl lui Andrei este ministrul Justiției în guvernul Dăncilă și e în ultimele luni în vizorul presei.

„Președintele poate să nu respecte Constituția, precum Kovesi, care a încălcat-o de trei ori anul trecut. Cred că președintele nu o va încălca. Constituția stabilește reperele statului de drept.

Eu nu cred că din punct de vedere, să nu zicem social, nu își va permite o astfel de abordare. Există sancțiunea electorală. Poporului îi dăm importanță doar în momentele electorale. Când vorbim de dragul discursului public… Poporul poate judeca asta.

O altă sancțiune este de nivel politic”, a spus recent la Antena 3.

„Efectul juridic se produce când decizia se va publica în Monitorul Oficial. Nu cred că președintele nu va da curs deciziei CCR”

UPDATE, 21:22 „Nu sunt membru al unui partid politic. Președintele Republicii, cu tot respectul, nu are în nicio lege competența de a evalua activitatea unui procuror de rang înalt.

În Constituție spune că procurorul își desfășoară activitatea sub supravegherea Ministerului Justiției. Există lege care stabilește criteriile de evaluare în justiție. Trebuie îndeplinite aceste criterii. Urmezi o procedură să mergi la CSM, la secția de procurori, unde avizul e consultativ, a mai spus ministrul.

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply