15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

Clipe cumplite pentru Marian Drăgulescu! Veștile nu sunt deloc bune. Ce a pățit cel mai cunoscut gimnast român: „Medicii și-au dat seama…”

0 Comments

Marian Drăgulescu trece prin clipe grele. Campionul mondial la gimanstică a suferit o intervenție chirurgicală.

Sportivul a aflat că are extrasistole în cadrul unui control și i s-a recomandat un control cardiac amănunțit. În urma controlului, medicii au decis că este necesară o intervenție chirurgicală, dacă sportivul vrea să revină în competițiile sportive.

„După ce am făcut EKG-ul, medicii şi-au dat seama că am unele probleme. În clipa în care am ajuns la cardiologie mi s-a spus de la bun început că s-ar putea să fie nevoie de ablaţie.

Am tot sperat că voi putea corecta aceste probleme ca urmare a medicaţiei dar, în cele din urmă, s-a demonstrat că este nevoie de această intervenţie, pe care, în cele din urmă am făcut-o şi care s-a dovedit a fi un succes.

Abia m-am externat iar în câteva zile voi reintra în sală pentru a-mi relua pregătirea”, a explicat Marian Drăgulescu conform TV Telekom Sport.

De altfel, Marian Drăgulescu a revenit pe pagina sa de socializare, unde a transmis un mesaj:

Intervenția chirurgicală a fost necesară și totul a decurs bine. Anul acesta în august trebuie să-mi apăr titlul european la sol, să îmi țineți pumnii”, a scris gimnastul pe pagina sa de Facebook, unde le-a mulțumit medicilor care au avut grijă de el.

Te-ar putea interesa și: Marian Drăgulescu a ajuns pe mâna medicilor. Sportivul a fost operat

Marian Drăgulescu a ajuns pe mâna medicilor și în anul 2016. Sportivul a fost operat. Pentru că mereu ține legătura cu fanii săi, Marian Drăgulescu a postat o fotografie de pe patul de spital, alături de familie.

Sportivul a suferit o intervenție chirurgicală de deviație de sept. El a postat pe pagina sa de socializare o fotografie și un mesaj.

Mesajul lui Marian Drăgulescu după intervenția chirurgicală

„Operația s-a terminat, iar familia e alături de mine întotdeauna. Mulțumesc și echipei medicale: Bogdan Mocanu, Silviu, Anca and staff.
Nu îmi vine sa cred ca nu am avut dureri și nici măcar disconfort după operație.
PS: deviație de sept + mici „reglaje” locale!”, a scris sportivul.

Te-ar putea interesa și: Marian Drăgulescu s-a clasat pe locul 4 la Turneul Memorial „Artur Gander” din Elveția

Marian Drăgulescu s-a clasat în 2016 pe locul 4 la Turneul Memorial ”Artur Gander”, din Elveţia. La această competiţie s-a participat pe bază de invitaţie și a fost câştigată de Oleg Verniaiev, din Ucraina.

Marian Drăgulescu a ocupat locul 4, miercuri seară, la competiţia găzduită de oraşul Chiasso, în cadrul căreia s-a performat la patru aparate. Astfel, Drăgulescu a avut un total de 56,200 puncte (nota 14,500 la sol, 13,650 la cal cu mânere,15,000 la sărituri şi 13,050 la paralele).

Medalia de aur a revenit lui Oleg Verniaiev (Ucraina, 60,800 puncte), iar pe podium au mai urcat Bart Deurloo (Olanda, 57,700 şi Igor Radivilov, 57,050).

Marian Drăgulescu a câştigat competiţia de la Chiasso în 2003 şi 2006.

În proba feminină, în care România nu a avut reprezentare şi s-a performat la doar trei aparate, s-a impus Angelina Melnikova (Rusia, 42,800 puncte).

Aceasta a fost cea de-a 33-a ediţie a competiţiei elveţiene, iar la start s-au aflat doar gimnaşti participanţi pe bază de invitaţii, aceştia fiind medaliaţi în marile competiţii europene sau mondiale, din Brazilia, Canada, Franţa, Germania, Italia, Olanda, România, Rusia, Ucraina, Venezuela şi Elveţia.
 

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply