15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

Cine este, de fapt, iubita lui Irinel Columbeanu. N-ai fi zis ce mare secret ascunde. Este chiar…

0 Comments

Au apărut noi informații despre identitatea iubitei lui Irinel Columbeanu, după ce acesta s-a afișat cu ea la WOWBiz.

Jurnaliștii de la CANCAN au aflat câteva detalii picante din trecutul Oanei Cojocaru. Aceasta a renunțat la un politician de mare anvergură cu care avea o relație și la jobul ei pentru a fi cu Iri.

Oana are 21 de ani și este actuala parteneră a omului de afaceri de la Izvorani. Tânăra ar fi avut o relație cu un tânăr de la liberali. Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru se iubesc în ciuda diferenței de vârstă semnificative dintre cei doi.

Ce este interesant, ca o coincidență, este că Oana e din același județ cu fosta lui Iri, Bacău. Știm cu toții că Monica Gabor este din Bacău.

„Eram la un Festival al Modei Europene, iar in acea seara, de 27 de aprilie, eu participam in calitate de spectator si am remarcat-o pe Oana, care defila pe scena.

Eu am retinut ca avea o fusta alba, lunga, si privirea mea s-a oprit la fusta, dupa care am trecut mai sus, i-am retinut chipul si in acea seara am mai ramas putin.

Dupa care, fiind in acea seara si aniversarea presedintelui Fashion Tv s-a servit si un tort, am stat mai mult, incercand sa aflu mai multe amanunte…

Am invitat-o initial si pe fiica mea sa mearga, dar a zis ca nu vine, era cat pe ce sa nu ma duc nici eu.

A doua zi am facut o postare pe Facebook-ul eu, intitulata „Moda si criptomonedele”. Era un subiect controversat, iar la cateva zile am primit mai multe like-uri, printre care si de la o persoana pe nume Oana. Eu de obicei nu ma uit, dar asa s-a intamplat atunci. Cand am intrat pe profilul ei, am recunoscut ca este chiar persoana pe care o cautam.

Desi nu imi sta in obicei, dar am considerat ca este politicos sa ii cer prietenia si dupa vreo 2 ore am vazut ca a acceptat-o, i-am dat un mesaj pe messenger prin care i-am multumit, iar apoi am continuat discutia.”, a povestit Irinel Columbeanu.

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply