15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

Ghiță Mureșan, anunț trist! E vorba despre CANCER

0 Comments

Ghita Muresan a initiat o platforma de donatii, prin care spera sa adune cel putin 10.000 de dolari, pentru a-i oferi fostului sau coleg de la nationala Romaniei, Constantin Palai, bolnav de cancer.

”Acum trei ani l-am ajutat sa ajunga in SUA, iar acum e in faza terminala si isi doreste enorm sa-si mai vada parintii o data, insa are nevoie de mii de dolari pentru intoarcerea acasa”, a declarat „Big” Ghita, sambata, pentru News.ro.

”A venit cu familia, i-am ajutat cu ce au avut nevoie, dar acum vorbim de viaţă şi de moarte. Nu a spus de problema lui decât prea târziu. Suferă de cancer la colon, este deja în fază terminală şi îşi doreşte enorm să se întoarcă în România pentru a-şi mai vedea părinţii o dată.

Costurile de transport sunt însă foarte mari pentru o persoană cu o afecţiune atât de gravă, aşa că am iniţiat această platformă de donaţii prin care sper să adunăm cel puţin 10.000 de dolari. Dacă vor fi mai mulţi, cu atât mai bine, pentru că familia sigur va avea nevoie”, a declarat Big Ghiţă pentru News.ro.

Ghiţă Mureşan (47 de ani), singurul român care a evoluat în NBA, mai spune că nu a putut rămâne insensibil la situaţia gravă a fostului său coleg de la naţională: ”Cum să nu ajut? Am împărţit atâtea împreună…. Baschetul românesc este o familie şi nu se poate să nu ne ajutăm”.

Citește și: După ce s-a spus că are cancer sau SIDA, Nicolae Guță a făcut primele declarații: „Adevărul e că…”

Citește și: O mamă a hotărât să își pedepsească fata, dupa ce aceasta a râs de o femeie bolnava de cancer. Sunteți de acord cu decizia ei?

Mureşan a donat 1.000 de dolari, iar de vineri, când a fost lansată platforma, s-au adunat deja 9.000 de dolari, donaţii fiind făcute de 153 de persoane într-o singură zi.

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply