15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

Brigitte Năstase, la spital! SCANDALUL AMOROS a luat amploare! Ce s-a întâmplat?

0 Comments

Brigitte Năstase a ajuns la spital. Se pare că totul s-a întâmplat din cauza scandalului amoros care a luat amploare în ultima vreme. A ajuns la un spital din Timișoara pentru a primi îngrijiri medicale. Afacerista a spus că s-a simțit rău din cauza scandalului care a luat amploare. Mai mult decât atât, au apărut și unele mesaje și o poză cu ea goală. Pe toate i le-ar fi trimis lui Cătălin Cazacu.

Brigitte Năstase, la spital. Detalii despre ce s-a întâmplat

Ieri, pe data de 12 iulie, s-a aflat cine este bărbatul cu care femeia l-ar fi înșelat pe Ilie Năăstase. Se pare că este vorba despre Cătălin Cazacu. Mai mult decât atât, au apărut și unele mesaje, precum și o poză cu Brigitte goală, pe care i le-ar fi trimis lui Cazacu. Din cauza subiectului care a luat imediat amploare, femeia a cedat. Și astfel a ajuns la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Se pare că Brigitte Năstase a avut probleme din cauza anxietății, precum și din cauza tensiunii. Tocmai de aceea a ajuns la un spital din Timișoara. ”În momentul de față sunt profund afectată de reaua credință și răutatea oamenilor, acest lucru tulburându-mi starea de sănătate. Multumesc pentru înțelegere”, a scris Briitte pe contul său de pe o rețea de socializare.

CITEȘTE ȘI: Brigitte Năstase, replică dură pentru Ilie Năstase. Pentru ce se roagă acum timișoreanca

CITEȘTE ȘI: Decizia luată de Brigitte Sfăt în legătură cu divorțul

Se pare că totul a început după ce s-a aflat despre aventura sa cu Cătălin Cazacu. Din cauză că subiectul a devenit imediat unul de real interes pentru multe persoane, Brigitte a început să se ismtă rău. De vină au fost anxietatea și tensiunea. De asemenea, celebra brunetă a ținut chiar să își anunțe prietenii virtuali că este afectată de cele întâmplate, de răutatea oamenilor. Toate acestea i-au afectat starea de sănătatea. Mesajul a fost postat de Brigitte pe contul ei de pe o rețea socială.

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply