15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

Brigitte Năstase, mesaje incredibile despre soțul său! Ce mesaje i-a trimis lui Cătălin Cazacu pe vremea când erau iubiți: „Am fost legată de picioare…”

0 Comments

Continuă scandalul dintre Brigitte Năstase și Cătălin Cazacu, în care Ilie Năstase a picat la mijloc. Anul trecut, când se certase cu Ilie Năstase și se pregătea de divorț, Brigitte a început o relație cu fostul concurent de la Exatlon, Cătălin Cazacu.

Se pare că Brigitte i-ar fi trimis mai multe mesaje lui Cătălin, potrivit cancan.ro. Iată ce îi scria vedeta prezentatorului emisiunii „Cash Taxi”, dar și ce dezvăluia despre soțul său.

Soția lui Ilie Năstase a mărturisit ieri că nu ea se aștepta să fie implicată în acest scandal.

Citește și: Brigitte Năstase, despre relația cu Cătălin Cazacu: „M-a făcut să îmi recapăt din nou încrederea în mine…”

Erai în club la mare. Am fost amenințată cu dosare penale și că îmi închide afacerea, și chiar era sa plec și să renunț la toată munca mea.”

“În tot acest timp am fost șantajată de Ilie că mă va distruge, am fost bătută și legată cu cureaua de picioare și târâtă până în casă.”

Citește și: Decizia luată de Brigitte Sfăt în legătură cu divorțul

“Am pozat în fericită, deși noaptea îmi smulgeam de-a dreptul părul din cap…Totul pentru că am iubit. Șapte luni nu am avut contact intim.”

“Mă rog la Dumnezeu să-ți dea să simți nu mai mult decât atâta suferință și durere sufletească cât m-ai făcut tu să simt în ultimele șapte luni!”

“Acest mesaj ți-l dau trează și lucidă. Baftă în Dominicană. Eu nu merg.”

“M-ai prostit și înnebunit cu jocuri copilărești în care am intrat în nebunia mea și am crezut în ele.”

“M-ai făcut să mă simt frustrată și într-o continuă depresie pentru că m-am simțit vinovată că nu pot divorța. În tot acest timp am fost șantajată de Ilie.”

Dar am fost de râsul tuturor și ție nici măcar nu ți-a păsat că am un suflet! În care ai existat numai tu.”

“Prietenele pe care le-am avut m-au părăsit, în afară de Denisa, când am plecat de la Ilie. Am cumpărat amice plătindu-le mese ca să nu par singură.”

Mai multe fotografii cu Brigitte i-au fost trimise lui Cătălin Cazacu

Brigitte susține că mai multe fotografii cu ea în ipostaze intime ar fi fost luate din telefonul lui Ilie Năstase. Mobilul a fost pierdut într-un taxi, iar câteva zile mai târziu, Cătălin Cazacu ar fi primit acele imagini compromițătoare. Vedeta susține că nu ea este de vină.

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply