15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

Și-au spus ADIO?! Ce s-a întâmplat, de fapt, între Bianca și Tristan! Detaliile care schimbă totul!

0 Comments

După ce s-a despărțit de Victor Slav, Bianca Drăgușanu s-a cuplat cu Tristan Tate. Cei doi păreau în culmea fericirii împreună, dar acum, o informație apărută în presa mondenă, dă totul peste cap.

Mai exact, se spune că Bianca și Tristan s-ar fi despărțit!

Potrivit celor de la cancan.ro, seara trecută, Tristan Tate și-a serbat ziua de naștere, însă nici el și nici Bianca Drăgușanu nu au postat imagini cum că ar fi fost împreună. Și nici nu aveau cum: moderatoarea emisiunii “Te vreau lângă mine” se distra într-un alt club din Nordul Capitalei. Înainte să ajungă la petrecere, milionarul englez a fost tras pe dreapta de polițiști.

Mai mult decât atât, cei doi nu au mai postat poze cu ei împreună nici după ce Tristan a revenit din Italia, iar realizatoarea TV nu îl mai urmărește pe acesta nici pe rețelele de socializare.

În această dimineață, Bianca Drăgușanu a postat o filmare în care apare alături de fiica ei și a lui Victor Slav.

După aceeea, ea a postat un mesaj motivațional în engleză, pe contul său de Instagram :Keep calm and always sparkle (n.r.: Păstrează-ți calmul și strălucește întotdeauna).

De ce s-au despărțit Victor și Bianca

Informația potrivit căreia Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit a zguduit o țară întreagă. Când totul părea să meargă perfect între cei doi, aceștia au decis să puna capăt relației consolidate și cu un copil.

Se pare că roz se vedea doar din exterior, căci din interior cei doi au decis să termine această relație, dar de comun acord și pe cale amiabilă, după cum declară chiar cei doi.

“Am ajuns într-un punct în care drumurile noastre se despart. Nu știm ce ne rezervă viitorul, dar știm că vom rămane prieteni, avem un copil minunat de crescut împreună.

Suntem doi oameni mături, care își asumă decizia luată de comun acord, cu sentimentul că este cea mai bună în acest moment al existenței noastre.

Citește și: Gabriela Cristea, ATAC DUR la adresa Biancăi Drăgușanu: „Îmi aduc aminte cum am fost o dată…”

Citește și: Bianca Drăgușanu a făcut ANUNȚUL pe Facebook. Ce se întâmplă cu burtica ei? Cum va reacționa Victor Slav?

Va suntem recunoscători că ați fost mereu alături de noi și, de asemenea, va rugăm cu tot sufletul să ne respectați alegerea. Ne dorim și sperăm ca orice speculație să se oprească aici.

Va mulțumim și va asigurăm de toată aprecierea și afecțiunea noastră!”, au spus Bianca Dragusanu și Victor Slav, în exclusivitate, pentru wowbiz.ro.

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply