15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

ALERTĂ BANCARĂ! Tu mai ai bani pe card? O mare bancă iese în public după ce au DISPĂRUT banii

0 Comments

Mai mulți clienți ai BCR s-au plâns că au rămas fără bani după ce au efectuat anumite plăți cu cardul, în condițiile în care știau că le-au mai rămas sume în conturi.

Probleme la BCR. Reacția băncii

BCR a avut o reacție în acest caz care a făcut mare vâlvă în mediul online în ultimele zile. A fost vorba despre o problemă care s-a rezolvat punctual, a transmis banca printr-un comunicat.

Cu această problemă s-au confruntat mai mulți timișoreni, transmite ziarul Adevărul. „Eu nu sunt mulţumită. Cum dorm eu liniştită? Eu am această nesiguranţă că oricând banca poate să îmi ia bani, să îi pună la loc fără ca eu să ştiu”, a declarat Emilia, potrivit căreia atunci când a făcut plăţile a fost înştiinţată prin sms”, spune una dintre clientele BCR, notează adevărul.ro.

„Cum ne trimit pe mail tot felul de prostii, nu puteau să ne trimită şi o informare că sunt probleme cu cardurile şi pentru o anumită perioadă să evităm plata cu cardul?”, a declarat timişoreanca.

CITESTE SI: ING devine prima bancă fără ghișee din România

Cât a luat Patricia Boc la BAC. Fiica fostului premier a adus fericire în familia de la Cluj

La solicitarea ziarului Adevărul, BCR a transmis punctul de vedere al instituției. Se pare că problemele s-au rezolvat în timp util.

„În cursul lunii trecute (n.r.), au fost efectuate o serie de actualizări de sisteme IT, care au provocat sporadic o serie de operaţiuni efectuate de unii clienti.

Am soluţionat punctual fiecare caz reclamat, prin informarea clienţilor şi rambursarea sumelor, acolo unde au existat reclamaţii întemeiate.

În cazul în care cunoaşteti vreun caz concret, rămas nesolutionat, vă rugam să ni-l comunicaţi şi vom face toate demersurile necesare pentru rezolvarea acestuia cât mai prompt posibil”, a transmis Cătălin Ioniţă, reprezentant al BCR.

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply