15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

Ce s-a ales de Axinte de la Vacanța Mare. A plecat din România, iar acum s-a aflat cu ce se ocupă

0 Comments

Florin Petrescu, cunoscut publicului român drept Axinte din grupul Vacanța Mare, a părăsit de ceva vreme România.

Acuzat de mai mulți artiști din România că ar avea datorii financiare la ei, Axinte a luat drumul Spaniei, unde a început o afacere.

Conform Libertatea.ro, acesta a preluat frâiele unui restaurant de lângă Madrid, destinat românilor. Pentru ca românii din Spania să se simtă ca acasă, localul este dotat cu tradiționalul protap și ceaun fix la intrare și, în ultimul an, Axinte a dus printre mesele restaurantului zeci de artiști, de la soliști pop, muzică populară și maneliști, amintim: Nicu Paleru, Constantin Enceanu, Julia Jianu, Alin Oprea (Talisman), Mioara Velicu, Nicolae Guță etc.

Florin „Axinte” Petrescu (n. 7 martie 1973, Verbița, județul Dolj) este un actor și umorist român.

În 1997, după un turneu, a rămas în Australia unde s-a căsătorit cu o româncă stabilită acolo.

După tragica moarte a lui Dan Sava în 1999, grupul Vacanța Mare l-a recrutat pe Florin Petrescu pentru a reîntregi trupa. Este cunoscut și sub apelativul Axinte, datorită rolului pe care îl joacă în cadrul trupei și la spectacolele de manele.

Citește și: S-au căsătorit în SECRET! Surpriză în showbiz-ul românesc!

Ce s-a ales de Mugur Mihăescu, interpretul lui „Garcea”

De vreo zece ani, Mugur Mihăescu a lăsat platourile de filmare și s-a convertit în cârciumar. Și-a băgat aproape toți banii în două pub-uri în Centrul Istoric, pe vremea când acesta era o ruină. A pariat și a câștigat. S-a băgat și în politică, dar aici nu i-a ieșit la socoteală.

Azi e un prosper comerciant și vrea să se extindă. Mai nou, a devenit consilierul primăriței Gabriela Firea pe problemele din Centrul Vechi al Capitalei.

„Umorul nu poți să-l faci decât din exagerări! Mi-a plăcut întotdeauna să râd de prostie și să arăt cu degetu’. Dacă unii au înțeles altceva e problema lor”, spunea acesta, într-un interviu acordat pentru Evenimentul zilei.

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply