15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

Andreea Bălan RUPE TĂCEREA! Acuzații extrem de grave la adresa lui Keo. Ce i-a făcut cântăreței și nimeni n-a știut: „M-a durut…”

0 Comments

Andreea Bălan a fost extrem de sinceră și a vorbit despre clipele mai puțin frumoase din viața ei.

Andreea a postat un clip pe Youtube unde a vorbit despre infidelitate. Mulți spun că în acel clip se referea la Keo, fără a-i da numele însă.

„Mie nu mi-a recunoscut că mă înșală și când l-am prins zicea că e doar o amică. Toată lumea zicea că minte, eu îl credeam, până când a venit dovada în fața mea.

Noi, femeile, ne mințim că nu e adevărat. Eu am aflat, am știut și m-a durut. Bărbații nu recunosc. Cred că înșală că nu sunt fericiți acasă și cu ei înșiși.

Bărbatul nu poate să gestioneze succesul femeii și dacă este mai mare ca al lui, la nivel emoțional și psihic se simte castrat și apoi se duce la o mironosiță care are mai puțin succes ca el și stă cu capul plecat și care îl divinizează pe el, ca el să se simtă bine și să-și umple egou-ul.

Cele mai multe divorțuri și despărțiri se întâmplă între femeile de carieră și bărbații lor. Ar trebui să accepte ideea că nu mai e ca în peșteră și să nu se frustreze. Lucrul ăsta îl spun din experiență”, – a fost replica acidă a Andreei Bălan spusă pe vlogul personal.

CITEȘTE ȘI: Andreea Bălan, cea mai bună cură de slăbire: „Cred că sunt mai slabă cu un kg mereu”

Gest uimitor făcut de Anamaria Prodan în memoria mamei sale

Andreea a reacționat și după ce Keo a devenit tată

Artista spune că nu înțelege de ce numele lor încă sunt legate. Ea nu a dorit să-i transmită un mesaj fostului ei iubit.

„Copiii sunt binevenţi întotdeauna. Nu (n.r. mesaj pentru Keo). Drumurile noastre s-au separat acum trei ani. A trecut foarte mult timp de atunci. Nu înţeleg de ce numele noastre sunt încă legate, au trecut foarte mulţi ani.

Au trecut trei ani. Eu am o familie. Era firesc ca fiecare să îşi dorească un copil, o familie. A fost urât, frumos, a trecut. Numele noastre nu ar mai trebui să fie legate. De multe ori e bine să taci. Tăcerea e de aur”, a spus Andreea Bălan pentru antena stars.

Andreea Bălan a acordat un interviu în urmă cu doi ani, în care a vorbit despre despărțirea de keo.

„Mă frustrez că sunt întrebată mai despre viaţă personală decât despre carieră. Pe oameni îi interesează mai multe despre viaţa personală. Nu vreau să o numesc trauma perioada aia. Absolut tot ce am declarat despre viaţă personală s-a întors împotriva mea.

A trecut un an, se zice că timp de un an trebuie să porţi doliu, şi după o despărţire, dar şi după alte lucruri mai tragice. Cred că am suferit mult pentru că nu ştiam să mă iubesc pe mine şi am oferit tot sufletul meu pe tavă, fără să păstrez nimic pentru mine. Mi-am dat seama că problema era la el, eu am aveam alt gen de probleme.

Sunt foarte diferită, am evoluat foarte mult. Am citit foarte multe cărţi de dezvoltare personală. În ultimul an, am învăţat că dacă nu te iubeşti pe tine, nu poţi să te cunoşti cu adevărat.

Secretul constă în a te cunoaşte pe tine însuţi. Eu am suferit atât de mult pentru că nu ştiam să mă iubesc pe mine. Altfel nu ştii să îl iubeşti pe cel de lângă tin.”, a dezvăluit Andreea Bălan la Antena Stars.

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply