15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

Ai mai puțin de 45 de ani? Bani pentru tine de la AUTORITĂȚI! E vorba de 25.000 de euro. Uite condițiile

0 Comments

Știai că există o localitate din Europa unde oamenii sunt chemați să stea contracost? Pare greu de crezut, dar aceasta este o măsură cât se poate de reală, și nu o fabulație, la care au recurs autoritățile elvețiene din Albinon.

O știre fabuloasă face înconjurul lumii, iar informația le-ar putea surâde și românilor care vor să se stabilească în afară. Autoritățile din satul elvețian Albinon sunt dispuse să dea până la 60.000 de euro unei familii cu doi copii pentru a se muta în sat. Cu alte cuvinte, se oferă câte 25.000 de euro pentru fiecare adult și 10.000 de euro pentru fiecare copil.

CITEȘTE ȘI: Veste bună pentru români. E vorba de absolut toate salariile!

S-a schimbat legea pensiilor! Cine iese mai repede la pensie

Lia Olguța Vasilescu a luat decizia în legătură cu Pilonul II de pensi

Primăria din Albinen a recurs la această compensare contra mutării pentru că se confruntă de ceva timp cu serioasa problemă a depopulării. Nu de alta dar în satul din țara cantoanelor mai sunt doar 240 de locuitori, o scădere dramatică a populației față de acum zeci de ani.

Satul Albinen reprezintă una din cele mai frumoase așezări rurale din Elveția. Prin sat trece fluviul Ron, iar lumea este liniștită în cea mai neutră țară europeană.

Condițiile pentru a fi primit în sat sunt destul de clare. Sunt acceptate doar persoanele care nu depășesc vârsta de 45 de ani. Aceștia trebuie să lucreze și să locuiască în Albinen cel puțin 10 ani de zile și trebuie să aibă bani pentru a cumpăra sau a construi o locuință cu o valoare de măcar 170.000 de euro.

Banii primiți de la oficialități sunt, așadar, un ajutor financiar. „E o investiţie în viitorul nostru”, spune primăria, care speră ca şcoala din sat să se redeschidă.

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply