15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

ACUZAȚII grave la adresa lui Meghan Markle! De data aceasta, nimeni nu a mai tăcut! Ce a făcut fosta actriță?

0 Comments

Meghan Markle, soția prințului Harry, a fost acuzată săptămâna trecută că nu a respecat-o pe Regina Elisabeta la Ascot. Se pare că pentru oamenii care nu cunosc regulile casei regale, nu se poate observa gestul lui Meghan pe care multe persoane în condamnă. Imaginile au apărut imediat în presa internațională, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Meghan Markle, acuzată că nu a respectat-o pe Regina Elisabeta

Joi seara, fosta actriță Meghan Markle și soțul ei, Prințul Harry, au fost la receptia Young Leaders de la Palatul Buckingham. Cei doi, care s-au căsătorit pe data de 19 mai 2018, au stat în dreapta Reginei Elisabeta. La un moment dat, Meghan s-a așezat. Și-a încrucișat picioarele, apoi și le-a înclinat. Gest aprent banal, însă a stârnit numeroase reacții.

Modul în care Meghan Markkle și-a încrucișat și și-a înclinat picioarele este considerat nepotrivit. Fanii s-au înfuriat deoarece consideră că Meghan și-a încrucișat picioarele greșit și în felul acesta a arătat lipsă de respect față de Regina Elisabeta. „Ducesa de Sussex și-a încrucișat picioarele greșit. Ce lipsă de respect la adresa Reginei”, a spus un fan, potrivit ciao.ro.

CITEȘTE ȘI: De ce poartă Meghan Markle pantofi cu un număr mai mare

CITEȘTE ȘI: Meghan Markle nu va fi nașa celui de-al treilea copil al lui Kate și William
Un expert care cunoaște figurile regale este de părere că picioarele nu se încrucișează astfel. „Toate doamnele din Familia Regală trebuie să își încrucișeze picioarele la glezne sau să le lipească și să le încline într-o parte”, a spus expertul, conform Dailymail.co.uk, citat de sursa anterior menționată.

Un alt fan care a văzut imaginile, a sfătuit-o pe Meghan să nu mai țină picioarele în acel fel deoarece Reginei nu îi place. Se pare că acea poziție a picioarelor este una pe care și Camilla, soția Prințului Charles, o preferă.

„Nu e nimic greșit în poziția ei. A ales postură tradițională picior peste picior, cu glezna lipită de picior”, spune un expert. Așadar, Meghan Markle nu a adoptat o poziție jignitoare față de Regina Elisabeta.

Sursă foto: hepta

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply