15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

Zodiile care vor scăpa de problemele trecutului în această lună

0 Comments

Sfatul lunii decembrie 2018 pentru fiecare zodie. Află din sfatul lunii decembrie 2018 pentru zodia ta care sunt provocările din ultima lună a anului 2018.

Sfatul lunii decembrie 2018 pentru fiecare zodie

BERBEC: Trebuie să muncești mai mult și să demonstrezi că îți meriți din plin locul pe care îl ocupi acum. Zile norocoase: 13, 20 și 29 decembrie.

TAUR: Nu îi lăsa pe ceilalți să decidă în locul tău, pentru că s-ar putea să îți facă mai mult rău decât bine. Ai răbdare mai multă. Zile norocoase: 10, 22 și 30 decembrie.

GEMENI: Ascultă-ți mai mult instinctul în decembrie. Nu tot ce zboară se mănâncă și vei afla pe pielea ta acest lucru. Vezi cum gestionezi situațiile. Zile norocoase: 5, 17 și 26 decembrie.

RAC: Luna aceasta dedică-ți mai mult timp ție și mai puțin persoanelor dragi. Vei descoperi multe lucruri despre tine, pe care nici tu nu le știai. Zile norocoase: 4, 16 și 23 decembrie.

LEU: Profită de fiecare ușă care ți se deschide în această lună și nu te gândi la lucrurile negative care s-ar putea întâmpla. Trăiește clipa din plin. Zile norocoase: 7, 22 și 31 decembrie.

FECIOARĂ: Vezi ce ai rezolvat în ultimele luni și pe ce plan ar trebui să te axezi mai mult în ultima lună a anului. Cei din jur îți vor aprecia inițiativa. Zile norocoase: 8, 24 și 28 decembrie.

BALANȚĂ: Dacă vei ști cum să acționezi, poate fi luna ta. Nu te precipita și ia lucrurile ca atare. Dă tot ce e mai bun și nu lăsa nimic la voia întâmplării. Zile norocoase: 9, 13 și 19 decembrie.

SCORPION: Bate fierul cât e cald și nu lăsa micile dezamăgiri din această lună să îți strice starea de spirit. Axează-te mai mult pe viitor și pe ce au de făcut în continuare. Zile norocoase: 2, 14 și 22 decembrie.

SĂGETĂTOR: Acceptă toate provocările ale acestei luni cu brațele deschide și bucură-te de oamenii care te caută și care îți vor binele. Zile norocoase: 3, 16 și 27 decembrie.

CAPRICORN: Este luna în care multe lucruri interesante ies la iveală despre tine, iar cei din jur te vor descoperi altfel și vor vrea să îți stea alături. Zile norocoase: 5, 16 și 29 decembrie.

VĂRSĂTOR: Nu lăsa să treacă anul fără să lămurești niște lucruri, niște situații care nu ți-au dat pace în ultimul an. Astfel vei începe anul cu zâmbetul pe buze. Zile norocoase: 4, 18 și 23 decembrie.

PEȘTI: Luna decembrie este perfectă pentru a relaționa mai mult și pentru a te axa mai mult pe viața sentimentală. Va veni cu multe surprize în acest sens, doar de tine depinde cum se va termina. Zile norocoase: 7, 15 și 28 decembrie.

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply