15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

Se va termina mâine. Ce trebuie să știi. Află care este CIFRA ZILEI

0 Comments

Cifra zilei de 10 iunie 2018 este… 9. Această cifră reprezintă finalul de etapă, încheierea unui ciclu pentru a lăsa loc unui nou început. Interesant este că cifra 9 marchează fix ultima zi din săptămână.

Cifra zilei se obține adunând toate cifrele care compun o dată. Astfel că pentru 10 iunie 2018 s-a obținut cifra 9.

9 este cifra idealistului, a persoanei care nu își pierde speranța niciodată. Cifra 9 este asociată cu umanitarismul. Este o cifră extrem de relevantă mai ales în religie și spiritualitate.

Cifra zilei: 9 – sfârșitul unui ciclu

9 reprezintă și sfârșitul unei etape. Nu este vorba despre sfârșitul vieții, ci despre pregătirea pentru reînnoire. Întrucât ziua de duminică va fi marcată de 9, cea de luni urmează să fie marcată de 1 în mod firesc.

În această zi este bine să fim empatici, să le arătăm celor din jur că suntem dispuși să îi ascultăm și să îi înțelegem.

Este o zi benefică dialogurilor lămuritoare, a aplanării conflictelor, a regăsirii valorilor prieteniei și iubirii.

Este o zi în care putem lega prietenii noi sau dimpotrivă ne putem despărți amiabil de cei care ne-au fost companioni mai multă vreme.

CITESTE SI: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 10 – 16 iunie 2018. Venus în Leu

Sfatul zilei de 10 iunie 2018. Taurii trebuie să se gândească serios la viitor

Caracteristicile negative ale acestei cifre sunt două mari și late. 9 ne îndeamnă la prea multă visare și la delăsare.

Trezirea la realitate poate fi bruscă și dureroasă. Trebuie să știm cum să ne vindem sau cum să vânăm iluziile. E nevoie într-o astfel de zi și de o doză importantă de rațiune, de pragmatism.

E o zi încurajatoare pentru persoanele care vor să facă schimbări substanțiale în carieră, chiar dacă e una de duminică. Oamenii care nu se simt integrați în anumite colective (loc de muncă, facultate etc) pot lua într-o zi de 9 din punct de vedere numerologic o decizie vitală, acea decizie de care era nevoie de mai multă vreme.

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply