15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://acasa.teotrandafir.com 300 true

Ingredientul care NU SUPORTĂ grăsimea. Se poate slăbi până la 15 kilograme în 3 luni

0 Comments

Există un ingredient despre care nutriționiștii spun că este inamicul numărul 1 al obezității. Poate fi confundat cu chimenul, însă are particularități mai deosebite.

Metoda recomandată pentru slăbit, cea mai eficientă în opinia specialiștilor este accelerarea metabolismului.

O linguriță de chimion, minune pentru metabolism

Arderile pot fi realizate nu doar prin sport, căci acesta este complementar dietei. Există anumite ingrediente care pot fi introduse în mâncărurile preferate.

Ele dau aromă preparatelor culinare și contribuie din plin la accelerarea metabolismului. Dintre aceste ingrediente prietenoase cu silueta enumerăm curry și în special chimionul.

Cura cu chimion a fost recomandată după ce cercetătorii au observat că oamenii care se înfometează aleg cu greu un regim alimentar și se adaptează cu dificultate la curele de slăbire care să nu le pună viața în pericol.

Înfometarea nu e niciodată o soluție sănătoasă pentru a slăbi, oricât de eficientă pare la prima vedere, avertizează oamenii de știință de la Universitatea de Științe Medicale din Iran.

Aceștia au desfășurat un experiment pe două grupuri de subiect de sex feminin, a câte 44 de persoane fiecare.

Au fost învățate ce înseamnă hrană sănătoasă pentru nevoile lor, pentru conformația genetică și vârsta fiecăreia. Așadar, studiul a fost gândit destul de complex tocmai pentru a avea rezultate sigure.

Alimentația primului grup de femei a fost alcătuită din praf de chimion amestecat cu 100 de mililitri de iaurt degresat, iar cel de-al doilea a primit doar iaurt.

CITEȘTE ȘI: Iată ce beneficii are chimenul pentru sănătate, piele și păr

Cum slabesti chiar daca stai toata ziua la birou

Katie Hug a slabit 60 de kilograme dupa ce a inceput sa faca un lucru simplu in fiecare dimineata

A slăbit 50 de kilograme după ce a consumat o băutură banală. Sigur ai și tu asta în casă!

Regimul Natman sau Dieta stewardeselor – Te ajuta sa scapi rapid de 4kg

După 3 luni în care consumau frecvent chimion și iaurt, s-a constatat că doamnele și domnișoarele care au inclus în dieta lor chimion au dat jos aproximativ 14 kilograme, în medie.

La celălalt grup s-au înregistrat modificări mai puțin semnificative, arată studiul cercetătorilor iranieni.

Chimenul și chimionul sunt două ingrediente diferite, chiar dacă denumirile lor sunt asemănătoare.

Chimionul este utilizat îndeosebi în bucătăriile din nordul Africii și Orientul Mijlociu, în părți din Asia Continentală și în Turcia orientală.

Principalele beneficii aduse de chimion sunt înlăturarea indigestiei (deci poate fi consumat cu iaurt de persoanele care au probleme cu stomacul, înainte sau după masă).

Ceaiul din chimion este recomandat pentru îndepărtarea colicilor. Semințele de chimion sunt excelente pentru tratarea sau ameliorarea problemelor digestive ale sugarilor.

Chimionul este reconfortant, așadar, pentru femeile însărcinate. Are un efect de sporire a lactației, iar în sarcinile dificile, chimionul ajută la declanșarea nașterii la termen.

Condimentul este utilizat și într-o serie de tratamente cosmetice, însă despre există mai puține certitudini.

Uleiul de chimion, spun anumiți cosmeticieni, este foarte bun pentru persoanele care au mereu pielea iritată. Se găsește în multe magazine de naturiste sau se poate comanda și de pe magazinele online.

Totodată, chimion este și un puternic afrodisiac. Este recomandat femeilor care au menstruația întârziată, dar și bărbaților pentru potență.

loading...
Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply